( (

Erikli’de jandarmadan evcil hayvanlara yönelik faaliyet

Asayiş 28.09.2023 - 10:55, Güncelleme: 28.09.2023 - 15:23
 

Erikli’de jandarmadan evcil hayvanlara yönelik faaliyet

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, sorumluluk bölgesinde Çevre, Doğa ve Hayvanların Korunmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.
  Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Bu kapsamda, Erikli tatil bölgesinde bulunan vatandaşlara, tatil sezonunun kapanmasıyla bölgeden ayrılırken yanlarında getirdikleri evcil hayvanları bölgede bırakmamaları, bırakanları uyarmaları ve cep telefonlarındaki HAYDİ uygulamasından ihbarda bulunmaları konusunda bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyeti icra edildi. Jandarma Komutanlığı, tüm yaşayan canlıların ortak kullanımına sunulan dünyamızda daha yaşanabilir bir ortam sağlamak amacıyla Çevre, Doğa ve Hayvanların korunmasına yönelik faaliyetlerine, halk desteğiyle daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edeceğini bildirdi. Jandarma Komutanlığı, bu konuda gerekli yasal işlemleri uygulayacak.
Edirne İl Jandarma Komutanlığı, sorumluluk bölgesinde Çevre, Doğa ve Hayvanların Korunmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

 

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Bu kapsamda, Erikli tatil bölgesinde bulunan vatandaşlara, tatil sezonunun kapanmasıyla bölgeden ayrılırken yanlarında getirdikleri evcil hayvanları bölgede bırakmamaları, bırakanları uyarmaları ve cep telefonlarındaki HAYDİ uygulamasından ihbarda bulunmaları konusunda bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyeti icra edildi.

Jandarma Komutanlığı, tüm yaşayan canlıların ortak kullanımına sunulan dünyamızda daha yaşanabilir bir ortam sağlamak amacıyla Çevre, Doğa ve Hayvanların korunmasına yönelik faaliyetlerine, halk desteğiyle daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edeceğini bildirdi.

Jandarma Komutanlığı, bu konuda gerekli yasal işlemleri uygulayacak.

Edirne HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (