( (

Edirne'de silahlı terör örgütü üyelerine 12 gözaltı

24.05.2024 - 11:11, Güncelleme: 24.05.2024 - 11:11
 

Edirne'de silahlı terör örgütü üyelerine 12 gözaltı

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, terörle mücadele kapsamında son 1 hafta içerisinde PKK/KCK, FETÖ ve DEAŞ'tan toplam 12 silahlı terör örgütü üyesini yakaladı.Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Edirne'de 12 silahlı terör örgütü üyesi yakalandı. Jandarma ekipleri, terörle mücadele ve emniyet ve asayişin sağlanması amacıyla yürüttükleri faaliyetler kapsamında son 1 hafta içerisinde; 1 PKK/KCK Silahlı Terör Örgütü Üyesi, 10 FETÖ Silahlı Terör Örgütü Üyesi ve 1 DEAŞ Silahlı Terör Örgütü Üyesi olmak üzere toplam 12 silahlı terör örgütü üyesini yasadışı yollardan yurtdışına kaçmaya çalışırken sınır bölgesinde yakaladı. Yakalanan şahıslar hakkında gerekli yasal işlemler başlatıldı.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, terörle mücadele kapsamında son 1 hafta içerisinde PKK/KCK, FETÖ ve DEAŞ'tan toplam 12 silahlı terör örgütü üyesini yakaladı.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Edirne'de 12 silahlı terör örgütü üyesi yakalandı.

Jandarma ekipleri, terörle mücadele ve emniyet ve asayişin sağlanması amacıyla yürüttükleri faaliyetler kapsamında son 1 hafta içerisinde; 1 PKK/KCK Silahlı Terör Örgütü Üyesi, 10 FETÖ Silahlı Terör Örgütü Üyesi ve 1 DEAŞ Silahlı Terör Örgütü Üyesi olmak üzere toplam 12 silahlı terör örgütü üyesini yasadışı yollardan yurtdışına kaçmaya çalışırken sınır bölgesinde yakaladı.

Yakalanan şahıslar hakkında gerekli yasal işlemler başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (