( (

Bozkır Dereliler’de Ali Cankurt Güven Tazeledi

Kültür Sanat ((D.P.)) - Derviş Paşazade | 20.12.2023 - 17:45, Güncelleme: 23.12.2023 - 10:44
 

Bozkır Dereliler’de Ali Cankurt Güven Tazeledi

Bozkır Dereliler Eğitim Kültür Turizm Sosyal Dayanışma ve Kalkındırma Derneği’nin 5'inci Genel Kurulunda mevcut başkan Ali Cankurt güven tazeledi
 Bozkır ve Çevresi Dernekleri Federasyonunda yapılan Genel Kurulda mevcut başkan Ali Cankurt ve ekibi yeniden oy birliği ile seçilerek güven tazelediler.Dereliler Derneği Başkanı Ali Cankurt yaptığı  konuşmasında genel kurul üyelerine  hitap ederek "Sizlerden aldığımız güven ve destekle birlikte yeniden bir dönem daha ekibimle birlikte güven tazeledik. Çok değerli hemşerilerimize layıkıyla hizmet etmeye devam edeceğiz, yakın zamanda hemşerilerimizi tekrardan bir araya getirecek etkinlikler yapacağız, bize yüklediğiniz sorumluluk ve güvenden dolayı çok teşekkür ederim " dedi. Dereliler Derneğinin yeni yeni yonetim kurulu Başkan Ali Cankurt, Ahmet Mutlu, Ahmet Er, Mustafa Dilek, ve Süleyman Ege'den, Dernek Denetim Kurulu Hamza Çelik, Bilen Göktepe ve Aziz Taşan'dan oluştu.
Bozkır Dereliler Eğitim Kültür Turizm Sosyal Dayanışma ve Kalkındırma Derneği’nin 5'inci Genel Kurulunda mevcut başkan Ali Cankurt güven tazeledi

 Bozkır ve Çevresi Dernekleri Federasyonunda yapılan Genel Kurulda mevcut başkan Ali Cankurt ve ekibi yeniden oy birliği ile seçilerek güven tazelediler.Dereliler Derneği Başkanı Ali Cankurt yaptığı  konuşmasında genel kurul üyelerine  hitap ederek "Sizlerden aldığımız güven ve destekle birlikte yeniden bir dönem daha ekibimle birlikte güven tazeledik. Çok değerli hemşerilerimize layıkıyla hizmet etmeye devam edeceğiz, yakın zamanda hemşerilerimizi tekrardan bir araya getirecek etkinlikler yapacağız, bize yüklediğiniz sorumluluk ve güvenden dolayı çok teşekkür ederim " dedi.

Dereliler Derneğinin yeni yeni yonetim kurulu Başkan Ali Cankurt, Ahmet Mutlu, Ahmet Er, Mustafa Dilek, ve Süleyman Ege'den, Dernek Denetim Kurulu Hamza Çelik, Bilen Göktepe ve Aziz Taşan'dan oluştu.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (