( (

Beyşehirlilere Halk Müziği Konseri

Kültür Sanat ((D.P.)) - Derviş Paşazade | 08.03.2024 - 12:00, Güncelleme: 08.03.2024 - 12:00
 

Beyşehirlilere Halk Müziği Konseri

Beyşehir Türk Müziği Derneği tarafından Türk Halk Müziği Konseri düzenlendi.
Beyşehir ilçesinde düzenlenen Türk Halk Müziği Konseri’nde coşkulu izleyiciler tüm  salonu doldurdu. Konserde koro ve solistler dinleyenlerin kulaklarının pasını silindi.  Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilen Türk Halk Müziği konser programına ilçe halkının ilgisi yoğun oldu. Koro şefi Sayın Mutlu Korkmaz’ın yönettiği koro birbirinden seçkin Türk Halk Müziğinin eserlerini salonu dolduran dinleyiciler için seslendirdi. Gecede orkestra ve koristler birbirinden güzel türkülerle davetlilerin gönlünü fethetti. Beyşehir Türk Müziği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ebubekir Özdemir, Beyşehirliler'e konser programına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti ve  Mayıs ayındaki Türk Sanat Müziği Konseri için çalışmalarının 11 Mart 2024 Pazartesi akşamı saat 21.00’de Dernek salonunda  başlayacağını belirterek, koroya katılmak isteyen tüm müzikseverleri de davet etti.
Beyşehir Türk Müziği Derneği tarafından Türk Halk Müziği Konseri düzenlendi.

Beyşehir ilçesinde düzenlenen Türk Halk Müziği Konseri’nde coşkulu izleyiciler tüm  salonu doldurdu. Konserde koro ve solistler dinleyenlerin kulaklarının pasını silindi. 

Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilen Türk Halk Müziği konser programına ilçe halkının ilgisi yoğun oldu.


Koro şefi Sayın Mutlu Korkmaz’ın yönettiği koro birbirinden seçkin Türk Halk Müziğinin eserlerini salonu dolduran dinleyiciler için seslendirdi. Gecede orkestra ve koristler birbirinden güzel türkülerle davetlilerin gönlünü fethetti.


Beyşehir Türk Müziği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ebubekir Özdemir, Beyşehirliler'e konser programına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti ve 
Mayıs ayındaki Türk Sanat Müziği Konseri için çalışmalarının 11 Mart 2024 Pazartesi akşamı saat 21.00’de Dernek salonunda  başlayacağını belirterek, koroya katılmak isteyen tüm müzikseverleri de davet etti.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (