( (

Başkan Ustaoğlu İlk Nikahını Kıydı

Magazin (Haber Merkezi) - | 31.05.2024 - 12:22, Güncelleme: 31.05.2024 - 12:22
 

Başkan Ustaoğlu İlk Nikahını Kıydı

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, göreve başlamasının ardından ilk nikahını kıydı
Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, Neşe, İbrahim Karaçay çiftinin kızları  Güzide Hilal ile Rezzan, H. İbrahim Ocaklı çiftinin oğlu  Buğrahan çiftinin nikah merasimlerine katılarak genç çiftlerin nikahlarını kıydı. Başkan Hasan Ustaoğlu, "Belediye Başkanı olarak ilk nikah törenini gerçekleştirdik, genç çiftimize mutluluklar dilerim" diyerek genç çifti tebrik etti. . Nikah akdinin gerçekleşmesinin ardından evlilik cüzdanını geline teslim eden Başkan Ustaoğlu , “Mutluluklarına şahitlik yaptığım bu çifte bir ömür boyu saadetler dilerim. Evlilik, fedakarlık gerektiren bir kurumdur. Bu evliliği karşılıklı sevgiyle, saygıyla, anlayışla götürerek ömür boyu mutlu olun” ifadelerini kullandı.
Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, göreve başlamasının ardından ilk nikahını kıydı

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, Neşe, İbrahim Karaçay çiftinin kızları  Güzide Hilal ile Rezzan, H. İbrahim Ocaklı çiftinin oğlu  Buğrahan çiftinin nikah merasimlerine katılarak genç çiftlerin nikahlarını kıydı.

Başkan Hasan Ustaoğlu, "Belediye Başkanı olarak ilk nikah törenini gerçekleştirdik, genç çiftimize mutluluklar dilerim" diyerek genç çifti tebrik etti. .

Nikah akdinin gerçekleşmesinin ardından evlilik cüzdanını geline teslim eden Başkan Ustaoğlu , “Mutluluklarına şahitlik yaptığım bu çifte bir ömür boyu saadetler dilerim. Evlilik, fedakarlık gerektiren bir kurumdur. Bu evliliği karşılıklı sevgiyle, saygıyla, anlayışla götürerek ömür boyu mutlu olun” ifadelerini kullandı.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (