( (

Altmış Üç Lisanslı Sporcu Kıyasıya Yarıştı

Spor (Haber Merkezi) - | 09.07.2024 - 12:35, Güncelleme: 09.07.2024 - 12:35
 

Altmış Üç Lisanslı Sporcu Kıyasıya Yarıştı

65. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenlikleri kapsamında düzenlenen Trap Atışı Yarışmasında 63 profesyonel lisanslı atıcı kıyasıya rekabet etti.
65. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenlikleri kapsamında düzenlenen yarışmada 63 profesyonel lisanslı atıcı kıyasıya rekabet etti. Avcılar ve Atıcılar Derneği tarafından organize edilen trap atış yarışması sporcuların yeteneklerini bir kez daha göstermelerine olanak sağladı. Şenlikler kapsamında Trap Atışları Yarışmasına çeşitli illerden toplam 63 profesyonel lisanslı atıcı katıldı. Yarışmanın finaline Akşehir Belediye Başkan Yardımcısı Cevap Nuri Bozoğlu, CHP Meclis Üyesi Kamil Sak ve Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Tolga Soylu katılım sağladı. Alanyurt Mahallesi’nde gerçekleştirilen yarışma eleme ve final aşamaları olmak üzere iki adımda sonuçlandı. Her atıcının en iyi performansını sergilemeye çalıştığı yarışmada gerilim ve heyecan doruktaydı. Farklı illerden gelen atıcılar, hem kendi yeteneklerini hem de tecrübelerini yarışma alanında gösterme fırsatı buldular. Trap Yarışmasında Dereceye Giren Sporcular; Kamil Selçuk Volkan Körlü İbrahim Arslan Mustafa Karakaya Mehmet Ateş Anıl Türkoğlu İbrahim Arslan Tavşan Atış Yarışmasında Dereceye Giren Sporcular; Anıl Türkoğlu Volkan Körlü
65. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenlikleri kapsamında düzenlenen Trap Atışı Yarışmasında 63 profesyonel lisanslı atıcı kıyasıya rekabet etti.

65. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenlikleri kapsamında düzenlenen yarışmada 63 profesyonel lisanslı atıcı kıyasıya rekabet etti. Avcılar ve Atıcılar Derneği tarafından organize edilen trap atış yarışması sporcuların yeteneklerini bir kez daha göstermelerine olanak sağladı.

Şenlikler kapsamında Trap Atışları Yarışmasına çeşitli illerden toplam 63 profesyonel lisanslı atıcı katıldı. Yarışmanın finaline Akşehir Belediye Başkan Yardımcısı Cevap Nuri Bozoğlu, CHP Meclis Üyesi Kamil Sak ve Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Tolga Soylu katılım sağladı.

Alanyurt Mahallesi’nde gerçekleştirilen yarışma eleme ve final aşamaları olmak üzere iki adımda sonuçlandı. Her atıcının en iyi performansını sergilemeye çalıştığı yarışmada gerilim ve heyecan doruktaydı. Farklı illerden gelen atıcılar, hem kendi yeteneklerini hem de tecrübelerini yarışma alanında gösterme fırsatı buldular.

Trap Yarışmasında Dereceye Giren Sporcular;

  1. Kamil Selçuk
  2. Volkan Körlü
  3. İbrahim Arslan
  4. Mustafa Karakaya
  5. Mehmet Ateş
  6. Anıl Türkoğlu
  7. İbrahim Arslan

Tavşan Atış Yarışmasında Dereceye Giren Sporcular;

  1. Anıl Türkoğlu
  2. Volkan Körlü
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (