( (

Dr Mehmet Birekul’dan Engelliler Haftası Mesajı

Gündem 12.05.2022 - 09:46, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Dr Mehmet Birekul’dan Engelliler Haftası Mesajı

Hüma Okulları Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul Engelliler Haftasına yönelik açıklama yaptı.
Açıklamada her yıl 10-16 Mayıs’ta kutlanan Engelliler Haftası’nın engelli bireylerin problemlerine, yaşadıkları mağduriyetlere dikkat çekmek, bu konuda ve engellilerin toplumda yaşadıkları erişim sorunlarında farkındalığı artırmak, toplumsal ve sosyal yaşama tam katılımlarını sağlanmak bağlamında önemli olduğunu belirtti.   Hüma Okulları Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul konuşmasını “ Yaşadığımız toplumda her bireyin olduğu gibi engelli bireylerinde doğuştan kazanmış oldukları temel haklardan, hürriyetlerden ve imkanlardan en iyi şekilde yararlanmalarının sağlanması, yaşam standartlarının en üst seviyeye yükseltilmesi ve sosyal hayata tam katılımları bizlerin sorumluluğudur. Engelleri kaldırarak ve engellilerin erişime ulaşmalarını kolaylaştıracak düzenlemeler yaparak engelsiz sevgi dolu bir dünya oluşturmak için çaba göstermemiz gerekir. Engelliler Haftası’nın toplumumuzda farkındalığı artırmasını diliyorum. Sevgi varsa engel yok.” diyerek sonlandırdı.
Hüma Okulları Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul Engelliler Haftasına yönelik açıklama yaptı.

Açıklamada her yıl 10-16 Mayıs’ta kutlanan Engelliler Haftası’nın engelli bireylerin problemlerine, yaşadıkları mağduriyetlere dikkat çekmek, bu konuda ve engellilerin toplumda yaşadıkları erişim sorunlarında farkındalığı artırmak, toplumsal ve sosyal yaşama tam katılımlarını sağlanmak bağlamında önemli olduğunu belirtti.

 

Hüma Okulları Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul konuşmasını “ Yaşadığımız toplumda her bireyin olduğu gibi engelli bireylerinde doğuştan kazanmış oldukları temel haklardan, hürriyetlerden ve imkanlardan en iyi şekilde yararlanmalarının sağlanması, yaşam standartlarının en üst seviyeye yükseltilmesi ve sosyal hayata tam katılımları bizlerin sorumluluğudur. Engelleri kaldırarak ve engellilerin erişime ulaşmalarını kolaylaştıracak düzenlemeler yaparak engelsiz sevgi dolu bir dünya oluşturmak için çaba göstermemiz gerekir. Engelliler Haftası’nın toplumumuzda farkındalığı artırmasını diliyorum. Sevgi varsa engel yok.” diyerek sonlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (