( (

Hüma Okulları Kayak Kulübü Madalyaları Topladı

Eğitim 19.01.2020 - 12:31, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Hüma Okulları Kayak Kulübü Madalyaları Topladı

Kayak Kulübü ile Kayseri Erciyes’te yapılan Konya kayak derecelendirmesine katılan Hüma Okulları madalyaları topladı.
Konya il birinciliğini kazanarak derecelendirmeye damga vuran Hüma Okulu öğrencileri,28 Aralık- 2 Ocak tarihleri arasında Konya’yı temsil ettiler. Konya Okullar Arası Kayak Alp Disiplini Slalom ve Büyük Slalom Yarışlarında Genç A Erkekler kategorisinde birinciliğini Doğan Özkan, ikinciliğini Halil İbrahim Birekul, Genç B Erkekler kategorisinde birinciliği Furkan Enes Çerikçi, ikinciliği İhsan Mert Meral, üçünlüğü ise Abdil Deveci aldı. Genç B Kızlar kategorisinde Birinciliği Eslem Sayın alırken ikinciliği İrem Tuncer aldı.  Okul olarak gösterilen bu yüksek performans madalyalarla ödüllendirildi.  Madalyaları karne günü yapılan tören ile birlikte öğrencilerine teslim eden okul yöneticileri, öğrencilerin başarısından dolayı gurur ve mutluluk duyduklarını ifade ederek,  Konya için farklılık oluşturan kayak sporunun gelişimine katkıda bulundukları için de öğrencilerini tebrik etti.
Kayak Kulübü ile Kayseri Erciyes’te yapılan Konya kayak derecelendirmesine katılan Hüma Okulları madalyaları topladı.

Konya il birinciliğini kazanarak derecelendirmeye damga vuran Hüma Okulu öğrencileri,28 Aralık- 2 Ocak tarihleri arasında Konya’yı temsil ettiler.

Konya Okullar Arası Kayak Alp Disiplini Slalom ve Büyük Slalom Yarışlarında Genç A Erkekler kategorisinde birinciliğini Doğan Özkan, ikinciliğini Halil İbrahim Birekul, Genç B Erkekler kategorisinde birinciliği Furkan Enes Çerikçi, ikinciliği İhsan Mert Meral, üçünlüğü ise Abdil Deveci aldı. Genç B Kızlar kategorisinde Birinciliği Eslem Sayın alırken ikinciliği İrem Tuncer aldı.  Okul olarak gösterilen bu yüksek performans madalyalarla ödüllendirildi.

 Madalyaları karne günü yapılan tören ile birlikte öğrencilerine teslim eden okul yöneticileri, öğrencilerin başarısından dolayı gurur ve mutluluk duyduklarını ifade ederek,  Konya için farklılık oluşturan kayak sporunun gelişimine katkıda bulundukları için de öğrencilerini tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (