( (

Yunak'ta İstiklâl Marşı Yarışması

Eğitim 11.03.2020 - 13:07, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Yunak'ta İstiklâl Marşı Yarışması

Konya'nın Yunak ilçesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilkokullar ve ortaokullar arasında İstiklal Marşı'nı güzel okuması yarışması düzenlendi.
Yunak İMKB Yatılı Bölge Ortaokulu çok amaçlı salonunda düzenlenen yarışmaya katılan 20 ilkokul ve 13 ortaokul öğrencisi İstiklal Marşı'nı güzel okumak için çaba gösterdi. Yarışma Jürisi; diksiyon, ezber, vurgu, tonlama ile okuma, duraklamalar, ses tonu, şiir diline uygunluk, kelimeleri doğru ifade etme ve sahnede hakimiyet gibi kriterlere göre öğrencilere puan verdi. Yarışmada, ilkokullar kategorisinde; birinci Fatih İlkokulundan Sudenur Özkan olurken ikinci YİBO İlkokulundan Ayşe Yılmaz ve üçüncü Aksemseddin İlkokulundan  Nuray Satılmış oldu. Ortaokullar kategorisinde ise; birinci İMKB Yatılı Bölge Ortaokulundan Semanur Yılmaz olurken,  Saray Ortaokulundan Firdevs Gürlek ikinci ve Orhan Erdem İmam Hatip Ortaokulundan Melahat İrem Yıldırımer üçüncü oldu. Yarışmada dereceye girenlere ödülleri 12 Mart 'ta yapılacak olan törende verilecek. İstiklâl Marşının Kabulünün 99. Yıl Dönümü nedeniyle düzenlenen yarışmayı, Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Işcan, Şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler izlediler.
Konya'nın Yunak ilçesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilkokullar ve ortaokullar arasında İstiklal Marşı'nı güzel okuması yarışması düzenlendi.

Yunak İMKB Yatılı Bölge Ortaokulu çok amaçlı salonunda düzenlenen yarışmaya katılan 20 ilkokul ve 13 ortaokul öğrencisi İstiklal Marşı'nı güzel okumak için çaba gösterdi. Yarışma Jürisi; diksiyon, ezber, vurgu, tonlama ile okuma, duraklamalar, ses tonu, şiir diline uygunluk, kelimeleri doğru ifade etme ve sahnede hakimiyet gibi kriterlere göre öğrencilere puan verdi.

Yarışmada, ilkokullar kategorisinde; birinci Fatih İlkokulundan Sudenur Özkan olurken ikinci YİBO İlkokulundan Ayşe Yılmaz ve üçüncü Aksemseddin İlkokulundan  Nuray Satılmış oldu.

Ortaokullar kategorisinde ise; birinci İMKB Yatılı Bölge Ortaokulundan Semanur Yılmaz olurken,  Saray Ortaokulundan Firdevs Gürlek ikinci ve Orhan Erdem İmam Hatip Ortaokulundan Melahat İrem Yıldırımer üçüncü oldu. Yarışmada dereceye girenlere ödülleri 12 Mart 'ta yapılacak olan törende verilecek.

İstiklâl Marşının Kabulünün 99. Yıl Dönümü nedeniyle düzenlenen yarışmayı, Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Işcan, Şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler izlediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (