( (

Yunak’ta Bir kap Bir Hayat Projesi

Bölge 06.03.2020 - 14:49, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Yunak’ta Bir kap Bir Hayat Projesi

Konya’nın Yunak ilçesinde Yunak belediye başkanlığı ve Sağlık meslek lisesi işbirliği ile hazırlanan 'Bir Kap Bir Hayata' projesi kapsamında sokak hayvanları için ilçenin belirli noktalarına kap ve yem bırakıldı.
Yunak Belediyesi ve  Sağlık Meslek  Lisesi işbirliği ile 'Bir Kap Bir hayat ' projesi hayata geçirildi. Soğuk kış günlerinde açlıkla mücadele eden sokak hayvanları yararına başlatılan projenin birinci ayağı olarak Yunak Sağlık Meslek lisesi öğrencileri tarafından   Yunak’ın değişik yerlerine  sokak hayvanları için kaplar  yerleştirilerek  içerisine yemler bırakıldı.  Öğrencilerin hazırlamış olduğu projeye , İlçe Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut, Yunak  Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan , İlçe Milli Eğitim Müdürü  Mahmut İşcan  destek verdiler.   Proje hakkında bilgi veren Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan  , "  Öğrencilerimizin doğaya ve hayvana olan sevgisi ve duyarlılığı için Teşekkür ederim . Öğrencilerimizin hazırlamış olduğu  'Bir Kap Bir hayat ' projenin diğer aşamaları için bayat ekmek toplama konteyneri ve hayvan yuvaları yapılacak. Aynı zamanda mama ve yem alarak sokak hayvanlarına dağıtacağız.’ ’dedi,
Konya’nın Yunak ilçesinde Yunak belediye başkanlığı ve Sağlık meslek lisesi işbirliği ile hazırlanan 'Bir Kap Bir Hayata' projesi kapsamında sokak hayvanları için ilçenin belirli noktalarına kap ve yem bırakıldı.

Yunak Belediyesi ve  Sağlık Meslek  Lisesi işbirliği ile 'Bir Kap Bir hayat ' projesi hayata geçirildi. Soğuk kış günlerinde açlıkla mücadele eden sokak hayvanları yararına başlatılan projenin birinci ayağı olarak Yunak Sağlık Meslek lisesi öğrencileri tarafından   Yunak’ın değişik yerlerine  sokak hayvanları için kaplar  yerleştirilerek  içerisine yemler bırakıldı.  Öğrencilerin hazırlamış olduğu projeye , İlçe Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut, Yunak  Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan , İlçe Milli Eğitim Müdürü  Mahmut İşcan  destek verdiler.

 

Proje hakkında bilgi veren Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan  , "  Öğrencilerimizin doğaya ve hayvana olan sevgisi ve duyarlılığı için Teşekkür ederim . Öğrencilerimizin hazırlamış olduğu  'Bir Kap Bir hayat ' projenin diğer aşamaları için bayat ekmek toplama konteyneri ve hayvan yuvaları yapılacak. Aynı zamanda mama ve yem alarak sokak hayvanlarına dağıtacağız.’ ’dedi,

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (