( (

Yunak’lı öğrenciler Konya Bilim Festivalini Gezdi

Eğitim 12.10.2021 - 16:26, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Yunak’lı öğrenciler Konya Bilim Festivalini Gezdi

Yunak Belediye Başkanı Ali Konak ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan minik öğrencileri Konya Bilim Festivali’yle buluşturdu.
Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Konya Bilim Festivali, meraklıları için 8'inci kez kapılarını açtı. Festivale vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, Yunak Belediye Başkanı Ali Konak ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan da bir grup öğretmenle birlikte Konya Bilim Festivali alanında gezdi.   “BİNLERCE ÖĞRENCİ ZİYARET ETTİ” Yenilikçi, araştırmacı bireylerin yetişmesine destek olmak ve bilimi toplumun her kesimine sevdirmek amacı güdülen etkinliğin son gününde, binlerce ilköğretim öğrencisi öğretmenleri eşliğinde festival alanını gezdi. Yunaklı öğrenciler de festivalin son gününde Konya Bilim Merkezindeki yerlerini aldı. İlgiyle ve merakla gezilen alanlar, öğrencilerden tam not aldı.  Öğretmen ve öğrenciler, gezinin düzenlenmesine katkı sağlayan Yunak Kaymakamı İbrahim İşleyen, Belediye Başkanı Ali Konak ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Işcan  Konya Bilim Festivalini düzenleyenlere  teşekkür ettiler.
Yunak Belediye Başkanı Ali Konak ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan minik öğrencileri Konya Bilim Festivali’yle buluşturdu.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Konya Bilim Festivali, meraklıları için 8'inci kez kapılarını açtı. Festivale vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, Yunak Belediye Başkanı Ali Konak ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan da bir grup öğretmenle birlikte Konya Bilim Festivali alanında gezdi.

 

“BİNLERCE ÖĞRENCİ ZİYARET ETTİ”

Yenilikçi, araştırmacı bireylerin yetişmesine destek olmak ve bilimi toplumun her kesimine sevdirmek amacı güdülen etkinliğin son gününde, binlerce ilköğretim öğrencisi öğretmenleri eşliğinde festival alanını gezdi. Yunaklı öğrenciler de festivalin son gününde Konya Bilim Merkezindeki yerlerini aldı. İlgiyle ve merakla gezilen alanlar, öğrencilerden tam not aldı.  Öğretmen ve öğrenciler, gezinin düzenlenmesine katkı sağlayan Yunak Kaymakamı İbrahim İşleyen, Belediye Başkanı Ali Konak ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Işcan  Konya Bilim Festivalini düzenleyenlere  teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (