( (

Yunak Kaymakamlığından Öğrencilere Tablet Dağıtımı

Bölge 29.12.2020 - 14:08, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Yunak Kaymakamlığından Öğrencilere Tablet Dağıtımı

Yunak Kaymakamlığı Pandemide uzaktan eğitimde tableti olmayan öğrencilere tablet dağıtımını sürdürüyor.
Pandemiyle mücadele kapsamında EBA ile uzaktan eğitim devam ederken,  Yunak Kaymakamlığı tarafından başlatılan kampanyaya  tablet ihtiyacı olan öğrencilere tablet dağıtımı yapılıyor. Kampanya hakkında bilgi veren Yunak Kaymakamı Fatih Kurt, “ Tableti olamayan öğrencilerimizin tablet ihtiyaçlarını gidermek için düzenlediğim kampanyaya Tohum Yetiştiricileri Alt Birliği (TYAB) Yönetim kurulu Başkanı Hacı Ömer Güler tarafından 55 adet Tablet Kaymakamlığımıza teslim edildi. Kaymakamlık olarak ilçemizde tableti olmayan öğrencilerimize bu tabletlerin dağıtımını yapıyoruz. Kampanyamız çerçevesinde bugüne kadar ihtiyaç sahibi öğrencilerimize 90 adet tablet dağıttık. MEB tarafından da ihtiyaç sahibi öğrencilerimize 111 tane tablet dağıtılacaktır” dedi.   Kampanyaya destek çağrısı    Tohum Yetiştiricileri Alt Birliği (TYAB) Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Ömer Güler’in 55 tablet teslimi sırasında konuşan Yunak Kaymakamı Fatih Kurt, işadamlarından tablet ihtiyacının giderilmesi için çağrıda bulunarak, “Tüm esnaflarımıza, kurumlarımıza ve destek veren herkese özellikle teşekkür ediyorum. Kısa bir süre içerisinde başlattığımız bu kampanyamızda, öğrencilerimizin teknolojiye ve bilgiye rahat ulaşabilmeleri için gerekli olan tabletin bir kısmını karşılamış olduk.  Bundan sonrada tablet dağıtımını sürdüreceğiz. Düzenlediğimiz kampanyaya destek olan Yunak’lı işadamlarına, birliklere ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.  Bundan sonra da ilçemizdeki öğrencilerimizin tablet ihtiyaçlarının giderilmesi için Yunak’lı hemşerilerimizden destek bekliyoruz” dedi.
Yunak Kaymakamlığı Pandemide uzaktan eğitimde tableti olmayan öğrencilere tablet dağıtımını sürdürüyor.

Pandemiyle mücadele kapsamında EBA ile uzaktan eğitim devam ederken,  Yunak Kaymakamlığı tarafından başlatılan kampanyaya  tablet ihtiyacı olan öğrencilere tablet dağıtımı yapılıyor. Kampanya hakkında bilgi veren Yunak Kaymakamı Fatih Kurt, “ Tableti olamayan öğrencilerimizin tablet ihtiyaçlarını gidermek için düzenlediğim kampanyaya Tohum Yetiştiricileri Alt Birliği (TYAB) Yönetim kurulu Başkanı Hacı Ömer Güler tarafından 55 adet Tablet Kaymakamlığımıza teslim edildi. Kaymakamlık olarak ilçemizde tableti olmayan öğrencilerimize bu tabletlerin dağıtımını yapıyoruz. Kampanyamız çerçevesinde bugüne kadar ihtiyaç sahibi öğrencilerimize 90 adet tablet dağıttık. MEB tarafından da ihtiyaç sahibi öğrencilerimize 111 tane tablet dağıtılacaktır” dedi.

 

Kampanyaya destek çağrısı   

Tohum Yetiştiricileri Alt Birliği (TYAB) Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Ömer Güler’in 55 tablet teslimi sırasında konuşan Yunak Kaymakamı Fatih Kurt, işadamlarından tablet ihtiyacının giderilmesi için çağrıda bulunarak, “Tüm esnaflarımıza, kurumlarımıza ve destek veren herkese özellikle teşekkür ediyorum. Kısa bir süre içerisinde başlattığımız bu kampanyamızda, öğrencilerimizin teknolojiye ve bilgiye rahat ulaşabilmeleri için gerekli olan tabletin bir kısmını karşılamış olduk.  Bundan sonrada tablet dağıtımını sürdüreceğiz. Düzenlediğimiz kampanyaya destek olan Yunak’lı işadamlarına, birliklere ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.  Bundan sonra da ilçemizdeki öğrencilerimizin tablet ihtiyaçlarının giderilmesi için Yunak’lı hemşerilerimizden destek bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (