( (

Yunak Belediyesinden Dezenfeksiyon Çalışmaları Devam Ediyor

Bölge 15.03.2020 - 22:45, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Yunak Belediyesinden Dezenfeksiyon Çalışmaları Devam Ediyor

Konya’nın Yunak İlçe Belediyesi, koronavirüse karşı ilçe genelindeki kamu kurum binalarında dezenfeksiyon çalışmalarına başladı.
Her gün yüzlerce kişinin kullandığı belediye hizmet binası, kaymakamlık, okullar ve çeşitli kamu hizmet binalarında Yunak  Belediyesi Temizlik  ekiplerince dezenfeksiyon çalışması yapılıyor. Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan ; Devletimizin Koronavirüs ile ilgili gerekli tedbirleri önceden almasıyla ülke genelinde huzurlu bir ortam olduğuna değinerek “Belediye olarak bizde tedbir ve önleyici eylem planı uygulamaya başladık. Bunun yanı sıra değerli  Yunak’lı  hemşerilerimizi de kişisel hijyene daha çok dikkat etsinler” dedi. Vatandaşların panik havası yaşamadan resmi kurumların açıklamalarına itibar etmelerini isteyen Başkan Abdullah Emre Demirhan , “İlçemiz genelindeki tüm resmi kamu kurumlarımızda dezenfeksiyon çalışmasına başladık. Tüm okullarımızda da ekiplerimiz tarafından dezenfeksiyon çalışması yapılacaktır. Vatandaşlarımızda kişisel hijyenine dikkat etmeleri ile bu dünya çapındaki salgını atlatacağız inşallah” dedi.
Konya’nın Yunak İlçe Belediyesi, koronavirüse karşı ilçe genelindeki kamu kurum binalarında dezenfeksiyon çalışmalarına başladı.

Her gün yüzlerce kişinin kullandığı belediye hizmet binası, kaymakamlık, okullar ve çeşitli kamu hizmet binalarında Yunak  Belediyesi Temizlik  ekiplerince dezenfeksiyon çalışması yapılıyor.

Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan ; Devletimizin Koronavirüs ile ilgili gerekli tedbirleri önceden almasıyla ülke genelinde huzurlu bir ortam olduğuna değinerek “Belediye olarak bizde tedbir ve önleyici eylem planı uygulamaya başladık. Bunun yanı sıra değerli  Yunak’lı  hemşerilerimizi de kişisel hijyene daha çok dikkat etsinler” dedi.

Vatandaşların panik havası yaşamadan resmi kurumların açıklamalarına itibar etmelerini isteyen Başkan Abdullah Emre Demirhan , “İlçemiz genelindeki tüm resmi kamu kurumlarımızda dezenfeksiyon çalışmasına başladık. Tüm okullarımızda da ekiplerimiz tarafından dezenfeksiyon çalışması yapılacaktır. Vatandaşlarımızda kişisel hijyenine dikkat etmeleri ile bu dünya çapındaki salgını atlatacağız inşallah” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (