( (

Yunak Ak Parti Teşkilatından Milli Eğitim Müdürüne Ziyaret

Bölge 25.11.2020 - 14:02, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Yunak Ak Parti Teşkilatından Milli Eğitim Müdürüne Ziyaret

Ak Parti Yunak İlçe Başkanı Av. Cihat Şekeroğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Işcan'ı makamında ziyaret etti.
 Ak Parti Yunak İlçe Başkanı Av. Cihat Şekeroğlu ve Ak Parti İlçe yönetim üyeleri 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle, Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Işcan'ı makamında ziyaret ederek öğretmenler gününü kutladılar. Ak Parti İlçe Başkanı Av. Cihat Şekeroğlu yönetim kurulu üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Işcan'ın nezdinde Yunak'ta görev yapan tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayarak ilçeye katkılarından dolayı teşekkür etti. Şekeroğlu ziyaretinde   tüm kurumlarla irtibat halinde olduklarını, Yunak eğitimine yardımcı olabilme adına da her türlü yardım ve çalışmalara devam edeceklerini belirtti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan ise, ziyaretlerinden dolayı Ak Parti Yunak İlçe Başkanı Av. Cihat Şekeroğlu ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
Ak Parti Yunak İlçe Başkanı Av. Cihat Şekeroğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Işcan'ı makamında ziyaret etti.

 Ak Parti Yunak İlçe Başkanı Av. Cihat Şekeroğlu ve Ak Parti İlçe yönetim üyeleri 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle, Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Işcan'ı makamında ziyaret ederek öğretmenler gününü kutladılar.

Ak Parti İlçe Başkanı Av. Cihat Şekeroğlu yönetim kurulu üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Işcan'ın nezdinde Yunak'ta görev yapan tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayarak ilçeye katkılarından dolayı teşekkür etti. Şekeroğlu ziyaretinde   tüm kurumlarla irtibat halinde olduklarını, Yunak eğitimine yardımcı olabilme adına da her türlü yardım ve çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan ise, ziyaretlerinden dolayı Ak Parti Yunak İlçe Başkanı Av. Cihat Şekeroğlu ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (