( (

Yöntem, Kitapkurtlarını Ünlü Yazarlarla Buluşturuyor

Eğitim 27.10.2019 - 14:07, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Yöntem, Kitapkurtlarını Ünlü Yazarlarla Buluşturuyor

Açıldığı günden beri Konya'da farklı bir eğitim kompleksi olan Yöntem Eğitim Kurumları, öğrencilerine okuma alışkanlığı kazandırıyor. İlkokulda öğrencilerine her hafta hikâye kitapları okutan, 5-6 ve 7. sınıflarına yılda 40 roman okutan kolejde, her hafta bir yazar, öğrencilerle buluşmakta.
Son olarak fantastik roman türünün sevilen Yazarı Zümrüt Tanrıöven Yazıcı Yöntem Kolejindeydi. Öğrencilerin muhteşem karşılamasıyla şaşıran Yazar Zümrüt Tanrıöven Yazıcı duygularını şöyle ifade etti:"Hiç bu kadar coşkulu bir öğrenci topluluğu görmemiştim. Çok şaşırdım. Genelde biz yazarlar okullarda imza günlerine katıldığımız zaman kitaplarımızı okumamış kitlelere seslenmek zorunda kalırız. Bu da bizi çok üzer. Bu tür imza günleri genellikle reklama yöneliktir. Ancak Yöntem Kolejinde minik okurlarım, kitaplarımı okumuştur. Öyle güzel karşıladılar ve Öyle güzel sorular sordular. Tüm yetkililere teşekkür ederim.  Özellikle de Türkçe Öğretmeni Özgür Pazarcı'ya. Hayatını okumaya ve okutmaya adamış çok nadir insanlardan birisidir” dedi. Türkçe Öğretmeni Özgür Pazarcı öğrencilerin yürekten okuduklarını kaydederek,"Okumak ve okutturmak bizim hayat felsefemiz. Bizim çocuklarımız yapmacık okur değildir. Yürekten okurlar.  Konya'ya gelen her yazar mutlaka Yöntem Kolejine uğrar.  Uğradıklarında görürler ki burada gerçek Kitapkurtları var. Bizim öğrencilerimiz; sakin, hoşgörülü, bilgili, donanımlı ve kültürlüdür. Onlarla gurur duyuyorum” diye konuştu. Söyleşiden sonra kitaplarını imzalayan Yazar Zümrüt Tanrıöven Yazıcı öğrencilerle bir hatıra fotoğrafı çektirdi.
Açıldığı günden beri Konya'da farklı bir eğitim kompleksi olan Yöntem Eğitim Kurumları, öğrencilerine okuma alışkanlığı kazandırıyor. İlkokulda öğrencilerine her hafta hikâye kitapları okutan, 5-6 ve 7. sınıflarına yılda 40 roman okutan kolejde, her hafta bir yazar, öğrencilerle buluşmakta.

Son olarak fantastik roman türünün sevilen Yazarı Zümrüt Tanrıöven Yazıcı Yöntem Kolejindeydi.

Öğrencilerin muhteşem karşılamasıyla şaşıran Yazar Zümrüt Tanrıöven Yazıcı duygularını şöyle ifade etti:"Hiç bu kadar coşkulu bir öğrenci topluluğu görmemiştim. Çok şaşırdım. Genelde biz yazarlar okullarda imza günlerine katıldığımız zaman kitaplarımızı okumamış kitlelere seslenmek zorunda kalırız. Bu da bizi çok üzer. Bu tür imza günleri genellikle reklama yöneliktir. Ancak Yöntem Kolejinde minik okurlarım, kitaplarımı okumuştur. Öyle güzel karşıladılar ve Öyle güzel sorular sordular. Tüm yetkililere teşekkür ederim.  Özellikle de Türkçe Öğretmeni Özgür Pazarcı'ya. Hayatını okumaya ve okutmaya adamış çok nadir insanlardan birisidir” dedi.

Türkçe Öğretmeni Özgür Pazarcı öğrencilerin yürekten okuduklarını kaydederek,"Okumak ve okutturmak bizim hayat felsefemiz. Bizim çocuklarımız yapmacık okur değildir. Yürekten okurlar.  Konya'ya gelen her yazar mutlaka Yöntem Kolejine uğrar.  Uğradıklarında görürler ki burada gerçek Kitapkurtları var. Bizim öğrencilerimiz; sakin, hoşgörülü, bilgili, donanımlı ve kültürlüdür. Onlarla gurur duyuyorum” diye konuştu.

Söyleşiden sonra kitaplarını imzalayan Yazar Zümrüt Tanrıöven Yazıcı öğrencilerle bir hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (