( (

Yeşil Beyaz Spor Merkezlerinden Kadınlararası Futbol Turnuvası

15.03.2022 - 19:19, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Yeşil Beyaz Spor Merkezlerinden Kadınlararası Futbol Turnuvası

Konya da bir ilki gerçekleştiren Yeşil Beyaz Spor Merkezleri, Kadınlar Arası Futbol Turnuvası düzenledi.
Turnuvada toplam 6 takım karşılaştı. Cumartesi ve Pazar günü olarak iki ayaklı turnuvanın birinci gününde elemelerin ardından ikinci günde final maçı gerçekleşti.   Maçların süresi 15er dakika olarak oynanarak birinci ve ikinci takım belirlendi. Turnuvanın birincisi Bam Spor Kulübü olurken ikincisi ise Liverplay oldu.   Birinci olan takıma MR Burger’den toplam 6000 TL para ödülü, ikinci olan takıma Elmalı Altın Kuyumculuktan  6+1 adet gram altın ödül olarak verildi.   Bunların yanısıra Öter Dayı Tatil malzemeleri, Gençlik Gezileri, Nir Alfa Güzellik Merkezi, Çiğdem Güzellik Merkezi tüm katılımcılara açık çekilişle hediye çekleri verdi.   “Çelikel Forma sponsorluğumuzda, Şifre Medya Tüm Görsel Çekimlerde,  Arslan Yatağanlı ikramlıklarda, Reklammcı reklam desteğinde, Ecerest sağlık desteğinde, Flodex temizlik malzemerinde, Özsayar su desteğinde, Ziyafet Yemek ikramlıklarda, Unilever kişisel bakım malzemeleri, Detayhane sahne kurulumu organizsyon için gereken malzeme desteğinde, Fotokopi 42 ödüllerin hazırlık sürecinde, Dünya Göz sağlık desteğinde Yeşil Beyaz Spor Merkezlerinin yanında oldu.” Diyen Hüseyin Gül,  “Bu özel ve önemli günde yine yanımızda durarak bizleri destekleyen sponsorlarımız: Sema Uzdemir, Meram Tatlıses, Pera Gelişim Reklam, Peafoul’a teşekkür ederiz. Soğuk hava şartlarına rağmen büyük ilgi gören ve desteklerini esirgemeyen başta tüm sponsorlarımıza, misafirlerimize ve etkinlik organizasyonunun hazırlık sürecinden bitiş süresine kadar emek veren tüm ekibimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.” Dedi.
Konya da bir ilki gerçekleştiren Yeşil Beyaz Spor Merkezleri, Kadınlar Arası Futbol Turnuvası düzenledi.

Turnuvada toplam 6 takım karşılaştı. Cumartesi ve Pazar günü olarak iki ayaklı turnuvanın birinci gününde elemelerin ardından ikinci günde final maçı gerçekleşti.

 

Maçların süresi 15er dakika olarak oynanarak birinci ve ikinci takım belirlendi. Turnuvanın birincisi Bam Spor Kulübü olurken ikincisi ise Liverplay oldu.

 

Birinci olan takıma MR Burger’den toplam 6000 TL para ödülü, ikinci olan takıma Elmalı Altın Kuyumculuktan  6+1 adet gram altın ödül olarak verildi.

 

Bunların yanısıra Öter Dayı Tatil malzemeleri, Gençlik Gezileri, Nir Alfa Güzellik Merkezi, Çiğdem Güzellik Merkezi tüm katılımcılara açık çekilişle hediye çekleri verdi.

 

“Çelikel Forma sponsorluğumuzda, Şifre Medya Tüm Görsel Çekimlerde,  Arslan Yatağanlı ikramlıklarda, Reklammcı reklam desteğinde, Ecerest sağlık desteğinde, Flodex temizlik malzemerinde, Özsayar su desteğinde, Ziyafet Yemek ikramlıklarda, Unilever kişisel bakım malzemeleri, Detayhane sahne kurulumu organizsyon için gereken malzeme desteğinde, Fotokopi 42 ödüllerin hazırlık sürecinde, Dünya Göz sağlık desteğinde Yeşil Beyaz Spor Merkezlerinin yanında oldu.” Diyen Hüseyin Gül,  “Bu özel ve önemli günde yine yanımızda durarak bizleri destekleyen sponsorlarımız: Sema Uzdemir, Meram Tatlıses, Pera Gelişim Reklam, Peafoul’a teşekkür ederiz. Soğuk hava şartlarına rağmen büyük ilgi gören ve desteklerini esirgemeyen başta tüm sponsorlarımıza, misafirlerimize ve etkinlik organizasyonunun hazırlık sürecinden bitiş süresine kadar emek veren tüm ekibimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (