( (

Yazar Tanrıverdi, Yöntem’li Öğrencilerle Buluştu

Kültür Sanat 07.11.2019 - 11:41, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Yazar Tanrıverdi, Yöntem’li Öğrencilerle Buluştu

Çocuk Edebiyatının Tanınmış Yazarı Hasan Tanrıverdi, Yöntem Koleji Öğrencileriyle Buluştu
Öğrencilerine profesyonel bir şekilde okuma alışkanlığı kazandıran Yöntem Kolejinde Öğrenciler, okudukları romanların yazarlarıyla bir araya gelmenin heyecanını yaşıyor.  Coşkulu bir şekilde karşılanan yazarlarla romana dair güzel söyleşiler yapılıyor. Bu hafta da Yazar Hasan Tanrıverdi, Yöntem Kolejinin misafiri oldu.  Gördüğü ilgiden oldukça memnun olduğunu söyleyen Yazar Hasan Tanrıverdi, okumaya bu kadar tutkun gençler görmediğini dile getirdi.  Eğlenceli söyleşinin ardından kitapları imzalayan yazara, öğrencilerin yazdığı ve kitaplaştırdığı mektuplar da verildi.
Çocuk Edebiyatının Tanınmış Yazarı Hasan Tanrıverdi, Yöntem Koleji Öğrencileriyle Buluştu

Öğrencilerine profesyonel bir şekilde okuma alışkanlığı kazandıran Yöntem Kolejinde

Öğrenciler, okudukları romanların yazarlarıyla bir araya gelmenin heyecanını yaşıyor.  Coşkulu bir şekilde karşılanan yazarlarla romana dair güzel söyleşiler yapılıyor. Bu hafta da Yazar Hasan Tanrıverdi, Yöntem Kolejinin misafiri oldu. 

Gördüğü ilgiden oldukça memnun olduğunu söyleyen Yazar Hasan Tanrıverdi, okumaya bu kadar tutkun gençler görmediğini dile getirdi. 

Eğlenceli söyleşinin ardından kitapları imzalayan yazara, öğrencilerin yazdığı ve kitaplaştırdığı mektuplar da verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (