( (

Yazar Şahin'den Komek'de Şiir Dinletisi

Kültür Sanat 12.03.2020 - 11:19, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Yazar Şahin'den Komek'de Şiir Dinletisi

Gönül Gözü Derneği Genel Başkanı ,Şair ve Yazar Devriş Ahmet Şahin,Komek 'e misafir olarak şiirlerini seslendirdi.
Fatih Şahin Işık yaptığı açılış konuşmasında Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarında eğitmenlik yapmaktan mutlu olduğunu ve bu kurslarda sadece teorik eğitim vermekle sınırlı kalmadıklarını öğrencilerini sahada da pratik yaptırmak istediklerini söyledi .Diksiyon eğitiminin ise en çok sahnede kürsüde ve kalabalıklara hitap ederken gelişeceğini ifade ederek  böyle bir şiir programı tertip ettiklerini ifade ederek  bizleri kırmayarak programımıza  icabet eden Şair ve Yazar Devriş Ahmet Şahin'e teşekkür ediyorum dedi. Diksiyon Kursu öğrencilerinin ünlü şairlerden ve kendi yazmış olduğu eserleri yorumladığı programa konuk olan Şair ve Yazar Devriş Ahmet Şahin sözlerine Komek'in çeşitli alanda düzenlemiş olduğu kurslarla şehre ayrı bir değer kattığını belirterek kısaca kendini tanıttı. Şair ve Yazar Şahin  geçtiğimiz yıl yayınlanan Dervişname adlı kitabından hiciv,yalnızlık ve kahramanlık şiirlerinden örnekler sunarak bir dinleti gerçekleştirdi.Program ,diksiyon kursu öğrencilerinin okumuş olduğu şiirlerin akabinde çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.
Gönül Gözü Derneği Genel Başkanı ,Şair ve Yazar Devriş Ahmet Şahin,Komek 'e misafir olarak şiirlerini seslendirdi.

Fatih Şahin Işık yaptığı açılış konuşmasında Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarında eğitmenlik yapmaktan mutlu olduğunu ve bu kurslarda sadece teorik eğitim vermekle sınırlı kalmadıklarını öğrencilerini sahada da pratik yaptırmak istediklerini söyledi .Diksiyon eğitiminin ise en çok sahnede kürsüde ve kalabalıklara hitap ederken gelişeceğini ifade ederek  böyle bir şiir programı tertip ettiklerini ifade ederek  bizleri kırmayarak programımıza  icabet eden Şair ve Yazar Devriş Ahmet Şahin'e teşekkür ediyorum dedi.

Diksiyon Kursu öğrencilerinin ünlü şairlerden ve kendi yazmış olduğu eserleri yorumladığı programa konuk olan Şair ve Yazar Devriş Ahmet Şahin sözlerine Komek'in çeşitli alanda düzenlemiş olduğu kurslarla şehre ayrı bir değer kattığını belirterek kısaca kendini tanıttı.

Şair ve Yazar Şahin  geçtiğimiz yıl yayınlanan Dervişname adlı kitabından hiciv,yalnızlık ve kahramanlık şiirlerinden örnekler sunarak bir dinleti gerçekleştirdi.Program ,diksiyon kursu öğrencilerinin okumuş olduğu şiirlerin akabinde çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (