( (

Yarıyıl Tatili Başladı

Eğitim 17.01.2020 - 14:39, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Yarıyıl Tatili Başladı

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan , Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve ilçe protokol üyeleri 2019-2020 eğitim öğretim yılı yarı yıl karne tatili programında öğrencilere karne dağıtarak öğrencilerin heyecanına ortak oldu.
İlçede eğitim öğretimine devam eden lise, orta ve ilkokullarında  gerçekleştirilen 2019-2020  Eğitim Öğretim yılı yarı yıl karne programına Seydişehir  Kaymakamı Aydın Erdoğan , Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Emniyet Müdür Vekili Kasım Özdemir,İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, İlçe Müftüsü Adem Bebek katıldı.   Öğrencilerde karne sevinci Yarıyıl tatilinde öğrencilere bol bol dinlenin diyen İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan; "yoğun bir ders programı geçirdiniz. Bol bol dinlenin eğlenin, haberleri dinleyin, belgesel izleyin , bilgisayar ve telefonlardan uzak bir tatil programı yapın. Sizlere iyi tatiller diliyorum" dedi. 2019-2020 eğitim öğretim yılının ilkyarısını sona erdiğini ve öğrencilerin karne heyecanına ortak olduklarını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin eğitim, öğretimde daha iyi eğitim alabilmeleri için Belediye olarak üzerimize düşen görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. Geleceğimizin genç bilim adamları, akademisyenleri ve mühendisleri olarak hedef belirlemeniz gerekiyor. Ülkemize ve memleketimize , hizmet edebilecek alanları seçmeniz lazım, gençler sizlere ihtiyacımız var."dedi. Okuyacağız, çok çalışacağız diyen Başkan Tutal;" Hayalleriniz daima büyük olsun, vizyonunuzu hep yüksek tutun. Okuyan, düşünen, üreten, sorunlara ilgi gösteren, yerinde saymayan bireyler olun.  Kiminiz öğretmen, kiminiz doktor, kiminiz mühendis, kiminiz belediye başkanı, vali olacaksınız. Sizler ne kadar iyi yetişir, kendinizi ne kadar iyi yetiştirirseniz bizler inanıyoruz ki, ülkemiz de o kadar gelişecek, o kadar iyi yere gelecektir.  Asıl mesleği öğretmenlik olan bir belediye başkanı olarak sizleri çok seviyorum. Ve sevgimizi de sizler için yaptığımız çalışmalarla gösteriyoruz. Bizler sizler için çalışıyoruz.Gelecekte bu memlekete hep beraber  hizmet edeceğiz. Bu gün karnelerinizi alırken gözlerinizdeki ışığı görüyorum. Buda beni umutlandırıyor. Güzel bir tatili hak ettiniz. Dinlenin , eğlenin, gezin ama bu arada kitap okumayı, güncel konuları takip etmeyi ihmal etmeyin. Ben tüm eğitim camiasında görev alan idarecilerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize iyi tatiller diliyorum "dedi.
Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan , Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve ilçe protokol üyeleri 2019-2020 eğitim öğretim yılı yarı yıl karne tatili programında öğrencilere karne dağıtarak öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

İlçede eğitim öğretimine devam eden lise, orta ve ilkokullarında  gerçekleştirilen 2019-2020  Eğitim Öğretim yılı yarı yıl karne programına Seydişehir  Kaymakamı Aydın Erdoğan , Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Emniyet Müdür Vekili Kasım Özdemir,İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, İlçe Müftüsü Adem Bebek katıldı.

 

Öğrencilerde karne sevinci

Yarıyıl tatilinde öğrencilere bol bol dinlenin diyen İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan; "yoğun bir ders programı geçirdiniz. Bol bol dinlenin eğlenin, haberleri dinleyin, belgesel izleyin , bilgisayar ve telefonlardan uzak bir tatil programı yapın. Sizlere iyi tatiller diliyorum" dedi.

2019-2020 eğitim öğretim yılının ilkyarısını sona erdiğini ve öğrencilerin karne heyecanına ortak olduklarını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin eğitim, öğretimde daha iyi eğitim alabilmeleri için Belediye olarak üzerimize düşen görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. Geleceğimizin genç bilim adamları, akademisyenleri ve mühendisleri olarak hedef belirlemeniz gerekiyor. Ülkemize ve memleketimize , hizmet edebilecek alanları seçmeniz lazım, gençler sizlere ihtiyacımız var."dedi.

Okuyacağız, çok çalışacağız diyen Başkan Tutal;" Hayalleriniz daima büyük olsun, vizyonunuzu hep yüksek tutun. Okuyan, düşünen, üreten, sorunlara ilgi gösteren, yerinde saymayan bireyler olun.  Kiminiz öğretmen, kiminiz doktor, kiminiz mühendis, kiminiz belediye başkanı, vali olacaksınız. Sizler ne kadar iyi yetişir, kendinizi ne kadar iyi yetiştirirseniz bizler inanıyoruz ki, ülkemiz de o kadar gelişecek, o kadar iyi yere gelecektir.  Asıl mesleği öğretmenlik olan bir belediye başkanı olarak sizleri çok seviyorum. Ve sevgimizi de sizler için yaptığımız çalışmalarla gösteriyoruz. Bizler sizler için çalışıyoruz.Gelecekte bu memlekete hep beraber  hizmet edeceğiz. Bu gün karnelerinizi alırken gözlerinizdeki ışığı görüyorum. Buda beni umutlandırıyor. Güzel bir tatili hak ettiniz. Dinlenin , eğlenin, gezin ama bu arada kitap okumayı, güncel konuları takip etmeyi ihmal etmeyin. Ben tüm eğitim camiasında görev alan idarecilerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize iyi tatiller diliyorum "dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (