( (

Yapılan Son Ankete Göre Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İşi Zor Görünüyor

Gündem (Bedreddin Yalçın) - Bedreddin Yalçın | 02.10.2021 - 13:47, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Yapılan Son Ankete Göre Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İşi Zor Görünüyor

Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz’in paylaştığı son seçim anketinde çok çarpıcı sonuçlar ortaya açıktı. Anket sonuçlarına göre Ak Parti'nin oylarında büyük bir erime olduğu gözlemleniyor
CHP’nin AK Parti’yi yakaladığı ankette halkın büyük kısmı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeniden seçilmesine karşı.   Gökhan Özbek’in “23 Derece” adlı YouTube kanalına konuk olan Avrasya Araştırma’nın kurucusu Kemal Özkiraz, “Eylül 2021 Genel Siyaset Araştırması” anketinin sonuçlarını açıkladı. Anketin en çarpıcı sonuçlarından biri de “Erken seçim olması durumunda hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz?” sorusu oldu.Araştırmayı 26 ilde, 1480 kişi ile yaptıklarını belirten Özkiraz, anket sonuçlarında yer alan “Sizce erken seçim yapılmalı mıdır?” sorusuna verilen yüzde 58,2 oranındaki “Evet” yanıtı için “Çok büyük oranda AK Parti ve MHP tabanında da erken seçim isteyenler var” dedi.   Programda, Özbek’in “Hata payının bile altında olan bir farktan bahsediyoruz” yorumuyla ilgili Özkiraz, “Hata payının dışında olduğu için artık AK Parti birinci parti diyemeyiz. Birinci partilerden bir tanesi diyebiliriz” ifadelerini kullandı.   Sonuçlarda; AK Parti’nin 24,1, CHP’nin ise 23,4 rakamları ile birbirine çok yakın bir tablo oluşturması büyük dikkat çekti. Araştırmada yer alan “Recep Tayyip Erdoğan’ın tekrar seçilmesini ister misiniz?” sorusuna verilen yanıtlar ise oldukça dikkat çekiciydi. Bu soruya ankete katılanların yüzde 55,7’si “İstemem” yanıtını verirken, yüzde 35,8’i “İsterim”, yüzde 8,5’i ise “Emin değilim” cevabını verdi.  
Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz’in paylaştığı son seçim anketinde çok çarpıcı sonuçlar ortaya açıktı. Anket sonuçlarına göre Ak Parti'nin oylarında büyük bir erime olduğu gözlemleniyor

CHP’nin AK Parti’yi yakaladığı ankette halkın büyük kısmı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeniden seçilmesine karşı.

 

Gökhan Özbek’in “23 Derece” adlı YouTube kanalına konuk olan Avrasya Araştırma’nın kurucusu Kemal Özkiraz, “Eylül 2021 Genel Siyaset Araştırması” anketinin sonuçlarını açıkladı.


Anketin en çarpıcı sonuçlarından biri de “Erken seçim olması durumunda hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz?” sorusu oldu.Araştırmayı 26 ilde, 1480 kişi ile yaptıklarını belirten Özkiraz, anket sonuçlarında yer alan “Sizce erken seçim yapılmalı mıdır?” sorusuna verilen yüzde 58,2 oranındaki “Evet” yanıtı için “Çok büyük oranda AK Parti ve MHP tabanında da erken seçim isteyenler var” dedi.

 

Programda, Özbek’in “Hata payının bile altında olan bir farktan bahsediyoruz” yorumuyla ilgili Özkiraz, “Hata payının dışında olduğu için artık AK Parti birinci parti diyemeyiz. Birinci partilerden bir tanesi diyebiliriz” ifadelerini kullandı.

 

Sonuçlarda; AK Parti’nin 24,1, CHP’nin ise 23,4 rakamları ile birbirine çok yakın bir tablo oluşturması büyük dikkat çekti.


Araştırmada yer alan “Recep Tayyip Erdoğan’ın tekrar seçilmesini ister misiniz?” sorusuna verilen yanıtlar ise oldukça dikkat çekiciydi. Bu soruya ankete katılanların yüzde 55,7’si “İstemem” yanıtını verirken, yüzde 35,8’i “İsterim”, yüzde 8,5’i ise “Emin değilim” cevabını verdi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (