( (

Vakıfbank, Maribor'u Konuk Ediyor

Spor 22.01.2020 - 11:55, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Vakıfbank, Maribor'u Konuk Ediyor

Avrupa'nın en büyük kupasını dört kez kazanan VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, 2020 CEV Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki dördüncü maçında Sloven ekibi Nova KBM Branik Maribor'la yarın TSİ 19:00'da VakıfBank Spor Sarayı'nda karşılaşacak. Grupta iki galibiyeti bulunan sarı-siyahlılar'ın Maribor mücadelesini Smart Spor yayınlayacak.
CEV Şampiyonlar Ligi kupasını dört kez kazanan VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, 2020 CEV Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki dördüncü maçında Slovenya temsilcisi Nova KBM Branik Maribor'la yarın TSİ 19:00'da VakıfBank Spor Sarayı'nda karşılaşacak. Grupta iki galibiyeti bulunan sarı-siyahlılar, Nova KBM Branik Maribor'la deplasmanda oynadığı mücadeleyi 3-0 kazanmıştı.   Maribor maçı bizim için önemli Maribor maçı öncesi konuşan VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti, ''Şampiyonlar Ligi'nde hiç puan kaybetmememiz gereken bir noktadayız. Maribor maçı bu yüzden çok önemli. Çünkü şu anda grupta ikinci sıradayız. Bir sonraki turu garantilemek istiyoruz. Bundan dolayı birincilik için elimizden gelen her şeyi yapmalıyız'' dedi.   Çok dikkatli olmamız gerekiyor Maribor'un iyi defans yapan bir takım olduğunu söyleyen VakıfBank Kaptanı Melis Gürkaynak, ''İlk yarının ardından bir ara verdik. Şimdi Maribor'la Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacağız. Uzun süreden sonra bir Şampiyonlar Ligi maçı oynayacağımız için dikkatli olmamız gerektiğinin farkındayız. Maribor iyi defans yapan bir takım. Buna karşı önlemlerimizi almamız gerektiğini biliyoruz'' diye konuştu.   Geliştik ve tam bir aile olduk VakıfBank'ın Brezilyalı smaçörü Gabi ise ''Şampiyonlar Ligi'nin ikinci yarısı bizim için çok önemli. Bir üst tura yükselmek istiyoruz. Tabii ki tüm maçlar çok zorlu olacak. Elimizden gelenin en iyisini yapmak için sabırsızlanıyoruz. Çin'deki Dünya Şampiyonası'nın ardından takım olarak oldukça geliştik ve tam bir aile olduk. Eksik yönlerimizi daha da geliştirebilmek için her gün çalışıyoruz. Şampiyonlar Ligi için hazırız ve karşımıza gelecek zorluklara hazırlıklıyız'' ifadelerini kullandı.
Avrupa'nın en büyük kupasını dört kez kazanan VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, 2020 CEV Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki dördüncü maçında Sloven ekibi Nova KBM Branik Maribor'la yarın TSİ 19:00'da VakıfBank Spor Sarayı'nda karşılaşacak. Grupta iki galibiyeti bulunan sarı-siyahlılar'ın Maribor mücadelesini Smart Spor yayınlayacak.

CEV Şampiyonlar Ligi kupasını dört kez kazanan VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, 2020 CEV Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki dördüncü maçında Slovenya temsilcisi Nova KBM Branik Maribor'la yarın TSİ 19:00'da VakıfBank Spor Sarayı'nda karşılaşacak. Grupta iki galibiyeti bulunan sarı-siyahlılar, Nova KBM Branik Maribor'la deplasmanda oynadığı mücadeleyi 3-0 kazanmıştı.

 

Maribor maçı bizim için önemli

Maribor maçı öncesi konuşan VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti, ''Şampiyonlar Ligi'nde hiç puan kaybetmememiz gereken bir noktadayız. Maribor maçı bu yüzden çok önemli. Çünkü şu anda grupta ikinci sıradayız. Bir sonraki turu garantilemek istiyoruz. Bundan dolayı birincilik için elimizden gelen her şeyi yapmalıyız'' dedi.

 

Çok dikkatli olmamız gerekiyor

Maribor'un iyi defans yapan bir takım olduğunu söyleyen VakıfBank Kaptanı Melis Gürkaynak, ''İlk yarının ardından bir ara verdik. Şimdi Maribor'la Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacağız. Uzun süreden sonra bir Şampiyonlar Ligi maçı oynayacağımız için dikkatli olmamız gerektiğinin farkındayız. Maribor iyi defans yapan bir takım. Buna karşı önlemlerimizi almamız gerektiğini biliyoruz'' diye konuştu.

 

Geliştik ve tam bir aile olduk

VakıfBank'ın Brezilyalı smaçörü Gabi ise ''Şampiyonlar Ligi'nin ikinci yarısı bizim için çok önemli. Bir üst tura yükselmek istiyoruz. Tabii ki tüm maçlar çok zorlu olacak. Elimizden gelenin en iyisini yapmak için sabırsızlanıyoruz. Çin'deki Dünya Şampiyonası'nın ardından takım olarak oldukça geliştik ve tam bir aile olduk. Eksik yönlerimizi daha da geliştirebilmek için her gün çalışıyoruz. Şampiyonlar Ligi için hazırız ve karşımıza gelecek zorluklara hazırlıklıyız'' ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (