( (

TÜRSAB’a, Hüma Okullarından Ziyaret

Bölge 18.11.2020 - 12:48, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

TÜRSAB’a, Hüma Okullarından Ziyaret

TÜRSAB Konya B.T.K. Başkanı Özdal Karahan ve yönetim kurulunu ziyaret eden Özel Hüma Okulları Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul, Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Can Hüma okullarındaki verilen eğitim hakkında bilgi verdi.
Ziyarette Hüma Okulları amacının şehrimize ve ülkemize faydalı bireyler yetiştirmek olduğunu belirten Özel Hüma Okulları Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul, “Şehrimizde Hüma Okulları alarak Ortaokul, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi olarak eğitim hizmeti veriyoruz. Turizm sektöründe yabancı dilin öneminin farkındayız. Okul olarak, yabancı dil eğitimine önem veriyoruz. Bizden mezun olan öğrencilerimizin yabancı dille ilgili bir sorunu olmaz. Pandeminden dolayı okul olarak yarı kapasiteyle eğitim veriyoruz. Dijital bir eğitim sistemine geçildiği içinöğrencilerimiz bu dönemde pasif olarak bir gözlemci durumundadır. Önemli olan öğrencilerimizin aktif hale getirilmesi ve yüz yüze eğitime geçilmesidir.  Bilimsel ve çağın gerektiği koşullarda bir eğitim hizmeti veriyoruz. TÜRSAB üyelerinin yabancı dil eğitimi konusunda birlikte bir çalışma yapabiliriz. Bizleri kabul ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.   Hüma Okullarının ziyaretinden memnun olduklarını dile getiren TÜRSAB Konya B.T.K. Başkanı Özdal Karahan, “Hüma Okullarının Konya’da eğitiminin kalitesinin yükseltilmesi adına verdiğiniz eğitim hizmetini biliyoruz. Bu uğurdaki çabanızı kutluyoruz. Pandemi sürecinde eğitim sektörüyle turizm sektörü olumsuz etkilendi. Umarız salgın sona erer. Normalleşme dönemine eğitim sektörüyle turizm sektörü döner.  Yabancı dil eğitimi turizm sektörü için oldukça önemlidir. Bu konuda TÜRSAB Genel Merkezimiz dijital ortamda bir eğitim hizmeti veriyor. Gelişen süreçte Hüma Okullarıyla da üyelerimizin yabancı dil eğitiminde birlikte bir çalışma yapabiliriz. Hüma okullarına başarılar diliyoruz.”
TÜRSAB Konya B.T.K. Başkanı Özdal Karahan ve yönetim kurulunu ziyaret eden Özel Hüma Okulları Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul, Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Can Hüma okullarındaki verilen eğitim hakkında bilgi verdi.

Ziyarette Hüma Okulları amacının şehrimize ve ülkemize faydalı bireyler yetiştirmek olduğunu belirten Özel Hüma Okulları Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul, “Şehrimizde Hüma Okulları alarak Ortaokul, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi olarak eğitim hizmeti veriyoruz. Turizm sektöründe yabancı dilin öneminin farkındayız. Okul olarak, yabancı dil eğitimine önem veriyoruz. Bizden mezun olan öğrencilerimizin yabancı dille ilgili bir sorunu olmaz. Pandeminden dolayı okul olarak yarı kapasiteyle eğitim veriyoruz. Dijital bir eğitim sistemine geçildiği içinöğrencilerimiz bu dönemde pasif olarak bir gözlemci durumundadır. Önemli olan öğrencilerimizin aktif hale getirilmesi ve yüz yüze eğitime geçilmesidir.  Bilimsel ve çağın gerektiği koşullarda bir eğitim hizmeti veriyoruz. TÜRSAB üyelerinin yabancı dil eğitimi konusunda birlikte bir çalışma yapabiliriz. Bizleri kabul ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Hüma Okullarının ziyaretinden memnun olduklarını dile getiren TÜRSAB Konya B.T.K. Başkanı Özdal Karahan, “Hüma Okullarının Konya’da eğitiminin kalitesinin yükseltilmesi adına verdiğiniz eğitim hizmetini biliyoruz. Bu uğurdaki çabanızı kutluyoruz. Pandemi sürecinde eğitim sektörüyle turizm sektörü olumsuz etkilendi. Umarız salgın sona erer. Normalleşme dönemine eğitim sektörüyle turizm sektörü döner.  Yabancı dil eğitimi turizm sektörü için oldukça önemlidir. Bu konuda TÜRSAB Genel Merkezimiz dijital ortamda bir eğitim hizmeti veriyor. Gelişen süreçte Hüma Okullarıyla da üyelerimizin yabancı dil eğitiminde birlikte bir çalışma yapabiliriz. Hüma okullarına başarılar diliyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (