( (

Türkiye’de Koronavirüsten Ölenlerin Sayısı 2, Vaka Sayısı 191 Oldu

Gündem 19.03.2020 - 09:31, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Türkiye’de Koronavirüsten Ölenlerin Sayısı 2, Vaka Sayısı 191 Oldu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye’de koronavirüsten kaynaklı 61 yaşındaki bir kişinin yaşamını yitirdiğini belirterek, vaka sayısının 191’e çıktığını duyurdu.
Koca, Twitter hesabı üzerine yaptığı açıklamada, “61 YAŞINDA erkek bir hastamızı kaybettik. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum. Bugün sonuçlanan testler, tedbirlerin çok zorunlu olduğunu gösteriyor. Tanı konup tedavilerine başlanan 93 YENİ VAKAMIZ var. Hasta sayımız 191’e ulaştı. Riskin önünü birlikte keselim.” ifadelerini kullandı. Dr. Fahrettin Koca   ✔@drfahrettinkoca     61 YAŞINDA erkek bir hastamızı kaybettik. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum. Bugün sonuçlanan testler, tedbirlerin çok zorunlu olduğunu gösteriyor. Tanı konup tedavilerine başlanan 93 YENİ VAKAMIZ var. Hasta sayımız 191’e ulaştı. Riskin önünü birlikte keselim.   314 B 23:06 - 18 Mar 2020 Twitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik   100 B kişi bunun hakkında konuşuyor
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye’de koronavirüsten kaynaklı 61 yaşındaki bir kişinin yaşamını yitirdiğini belirterek, vaka sayısının 191’e çıktığını duyurdu.

Koca, Twitter hesabı üzerine yaptığı açıklamada, “61 YAŞINDA erkek bir hastamızı kaybettik. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum. Bugün sonuçlanan testler, tedbirlerin çok zorunlu olduğunu gösteriyor. Tanı konup tedavilerine başlanan 93 YENİ VAKAMIZ var. Hasta sayımız 191’e ulaştı. Riskin önünü birlikte keselim.” ifadelerini kullandı.

 

61 YAŞINDA erkek bir hastamızı kaybettik. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum. Bugün sonuçlanan testler, tedbirlerin çok zorunlu olduğunu gösteriyor. Tanı konup tedavilerine başlanan 93 YENİ VAKAMIZ var. Hasta sayımız 191’e ulaştı. Riskin önünü birlikte keselim.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (