( (

Türk Telekom'dan Abonelerine Bilgilendirme Duyurusu

Gündem 27.09.2019 - 09:36, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Türk Telekom'dan Abonelerine Bilgilendirme Duyurusu

26.09.2019 (Dün) saat 14:00'de İstanbul’da yaşanan 5.8 şiddetindeki depremin ardından mobil hatlarında hizmet veremeyen Türk Telekom bir duyuru yayınladı.
Türk Telekom'dan yapılan duyuru şu şekilde...  Daha iyi hizmet vermek için teknoloji altyapımızı yenileme çalışmaları devam ederken, 26.09.2019 saat 14:00'de İstanbul’da 5.8 şiddetinde bir deprem meydana gelmiştir.   Yaşanan deprem sonrasında sesli aramalardaki trafik yoğunluğu nedeniyle mobil iletişimde aksaklık yaşanmıştır.   Teknoloji ekibimizin titiz çalışmaları sonucu abonelerimiz normal hizmetlerini almaya başladılar. Sorun sadece mobil iletişimi olumsuz etkilemiş olup  sabit ses, geniş bant ve fiber altyapı hizmetlerimizde bir sorun oluşmamıştır.   Yaşanan iletişim kesintisinden etkilenen tüm abonelerimizden tekrar özür dileriz. Süreç içerisinde gösterdiği hoşgörü ve sabırla bize destek veren tüm abonelerimize teşekkür ederiz.   Kamuoyuna saygıyla sunarız,   Türk Telekomünikasyon A.Ş.   Genel Müdürlüğü
26.09.2019 (Dün) saat 14:00'de İstanbul’da yaşanan 5.8 şiddetindeki depremin ardından mobil hatlarında hizmet veremeyen Türk Telekom bir duyuru yayınladı.

Türk Telekom'dan yapılan duyuru şu şekilde... 

Daha iyi hizmet vermek için teknoloji altyapımızı yenileme çalışmaları devam ederken, 26.09.2019 saat 14:00'de İstanbul’da 5.8 şiddetinde bir deprem meydana gelmiştir.

 

Yaşanan deprem sonrasında sesli aramalardaki trafik yoğunluğu nedeniyle mobil iletişimde aksaklık yaşanmıştır.

 

Teknoloji ekibimizin titiz çalışmaları sonucu abonelerimiz normal hizmetlerini almaya başladılar. Sorun sadece mobil iletişimi olumsuz etkilemiş olup  sabit ses, geniş bant ve fiber altyapı hizmetlerimizde bir sorun oluşmamıştır.

 

Yaşanan iletişim kesintisinden etkilenen tüm abonelerimizden tekrar özür dileriz. Süreç içerisinde gösterdiği hoşgörü ve sabırla bize destek veren tüm abonelerimize teşekkür ederiz.

 

Kamuoyuna saygıyla sunarız,

 

Türk Telekomünikasyon A.Ş.  

Genel Müdürlüğü

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (