( (

Tarihi Kapalıçarşı Koronavirüs Yüzünden Kapatıldı

Turizm 24.03.2020 - 15:17, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Tarihi Kapalıçarşı Koronavirüs Yüzünden Kapatıldı

İstanbul'da tarihi Kapalıçarşı, koronavirüs önlemleri kapsamında geçici olarak kapatıldı.
İstanbul Valiliği kararında, Kapalıçarşı'nın bir süreliğine kapatıldığı belirtildi.   Kapatma kararının, koronavirüs önlemleri kapsamında alındığı kaydedildi. Valilik açıklamasında, karardan önce döviz büfeleri ve tatlı satış noktaları dışında mağazaların yüzde 90'nın kapalı olduğuna dikkat çekildi. 559 yıllık çarşıda 2 bin 486 dükkan, 18 han yer alıyor, 30 bin kişi çalışıyor. Kapalıçarşı, yılda yaklaşık 45 milyon yerli ve yabancı turisti ağırlıyor.    
İstanbul'da tarihi Kapalıçarşı, koronavirüs önlemleri kapsamında geçici olarak kapatıldı.
İstanbul Valiliği kararında, Kapalıçarşı'nın bir süreliğine kapatıldığı belirtildi.
 

Kapatma kararının, koronavirüs önlemleri kapsamında alındığı kaydedildi. Valilik açıklamasında, karardan önce döviz büfeleri ve tatlı satış noktaları dışında mağazaların yüzde 90'nın kapalı olduğuna dikkat çekildi.
559 yıllık çarşıda 2 bin 486 dükkan, 18 han yer alıyor, 30 bin kişi çalışıyor. Kapalıçarşı, yılda yaklaşık 45 milyon yerli ve yabancı turisti ağırlıyor.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (