( (

Süleyman Soylu'dan Kızılay Açıklaması

09.02.2020 - 14:16, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Süleyman Soylu'dan Kızılay Açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu deprem bölgesi Elazığ'da açıklamalarda bulundu. Soylu, "Kızılay'a bir haksızlık yapılmasın. Kızılay bizim çadır temin ettiğimiz bir kurum değildir. Çadırı direk AFAD olarak biz veririz. Kızılay bizim beslenme grubumuzun yöneticisidir." dedi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Elazığ'daki deprem bölgesinde son durumu açıkladı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Elazığ'daki depremle ilgili, "Yardım kampanyasından şu ana kadar 96 milyon lira AFAD'a, 47 milyon lira da Kızılaya geldi." dedi. Bakan Soylu, "Sosyal tesislerde 1500 aileyi barındırmayı planladık, peyderpey geçiriyoruz. 5 bin ailenin barınacağı barınma merkezlerinin altyapıları yapılıyor" ifadelerini kullandı. KIZILAY AÇIKLAMASI Soylu, son dönemde Ensar Vakfı'na yapılan bağışa aracılık etmesi ve Elazığ'da yaşanan depremin ardından deprem bölgesinde çadır ihtiyacını karşılayamadığı nedeniyle tartışmaların odağında olan Kızılay ile ilgili de açıklamalarda bulundu. "Kızılay'a bir haksızlık yapılmasın." diyen Soylu, "Kızılay bizim çadır temin ettiğimiz bir kurum değildir. Çadırı direk AFAD olarak biz veririz. Kızılay bizim beslenme grubumuzun yöneticisidir. Hem koordinasyonu yapar hem kendisi yemek çıkarır, beslenme ihtiyaçlarını karşılar. Burada da bir haksızlığı ortadan kaldırabilmek için, bir bilgiyi doğru şekilde paylaşabilmek için söylüyorum. Şuanda toplam 147 noktada 62 bin sıcak yemek dağıtılmaktadır." ifadelerini kullandı.     kaynak:yeniçağ
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu deprem bölgesi Elazığ'da açıklamalarda bulundu. Soylu, "Kızılay'a bir haksızlık yapılmasın. Kızılay bizim çadır temin ettiğimiz bir kurum değildir. Çadırı direk AFAD olarak biz veririz. Kızılay bizim beslenme grubumuzun yöneticisidir." dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Elazığ'daki deprem bölgesinde son durumu açıkladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Elazığ'daki depremle ilgili, "Yardım kampanyasından şu ana kadar 96 milyon lira AFAD'a, 47 milyon lira da Kızılaya geldi." dedi. Bakan Soylu, "Sosyal tesislerde 1500 aileyi barındırmayı planladık, peyderpey geçiriyoruz. 5 bin ailenin barınacağı barınma merkezlerinin altyapıları yapılıyor" ifadelerini kullandı.

KIZILAY AÇIKLAMASI

Soylu, son dönemde Ensar Vakfı'na yapılan bağışa aracılık etmesi ve Elazığ'da yaşanan depremin ardından deprem bölgesinde çadır ihtiyacını karşılayamadığı nedeniyle tartışmaların odağında olan Kızılay ile ilgili de açıklamalarda bulundu. "Kızılay'a bir haksızlık yapılmasın." diyen Soylu, "Kızılay bizim çadır temin ettiğimiz bir kurum değildir. Çadırı direk AFAD olarak biz veririz. Kızılay bizim beslenme grubumuzun yöneticisidir. Hem koordinasyonu yapar hem kendisi yemek çıkarır, beslenme ihtiyaçlarını karşılar. Burada da bir haksızlığı ortadan kaldırabilmek için, bir bilgiyi doğru şekilde paylaşabilmek için söylüyorum. Şuanda toplam 147 noktada 62 bin sıcak yemek dağıtılmaktadır." ifadelerini kullandı.

 

 

kaynak:yeniçağ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (