( (

Şeyh-ül Muharrirîn Mehmet Ali Uz’a: ŞÜKRAN GECESİ

Gündem 28.02.2020 - 11:29, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Şeyh-ül Muharrirîn Mehmet Ali Uz’a: ŞÜKRAN GECESİ

Konya Aydınlar Ocağı, “Şeyh-ül Muharrirîn Mehmet Ali Uz’a doğumunun 85. Yılında Şükran Gecesi düzenledi.
Konya Aydınlar Ocağı tarafından Konya’nın “Şeyh-ül Muharrirîn”i olarak ilân edilen Araştırmacı-Yazar Mehmet Ali Uz’a, doğumunun 85. Yılında Şükran Gecesi düzenlendi. Konya Aydınlar Ocağı Genel Başkanı Dr. Mustafa Güçlü, Öncü Sosyal Tesisleri’nde 29 Şubat 2020 Cumartesi günü saat 20:00’da gerçekleştirilecek olan programda, katılımcılara çeşitli hediyelerin takdim edileceği ve ikramın yapılacağı Şükran Gecesi’ne bütün gönül dostlarının davetli olduğunu ifade etti.  
Konya Aydınlar Ocağı, “Şeyh-ül Muharrirîn Mehmet Ali Uz’a doğumunun 85. Yılında Şükran Gecesi düzenledi.

Konya Aydınlar Ocağı tarafından Konya’nın “Şeyh-ül Muharrirîn”i olarak ilân edilen Araştırmacı-Yazar Mehmet Ali Uz’a, doğumunun 85. Yılında Şükran Gecesi düzenlendi.

Konya Aydınlar Ocağı Genel Başkanı Dr. Mustafa Güçlü, Öncü Sosyal Tesisleri’nde 29 Şubat 2020 Cumartesi günü saat 20:00’da gerçekleştirilecek olan programda, katılımcılara çeşitli hediyelerin takdim edileceği ve ikramın yapılacağı Şükran Gecesi’ne bütün gönül dostlarının davetli olduğunu ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (