( (

Selçuk Özdağ Gündem Yazıları İle Artık İpekyoluhaber.net'de

Gündem 21.03.2020 - 09:54, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Selçuk Özdağ Gündem Yazıları İle Artık İpekyoluhaber.net'de

Doç. Dr. Selçuk Özdağ gündem yaratan yazıları ile Haber sitemizde olacak. Peki kimdir Selçuk Özdağ?...
Selçuk Özdağ Kimdir?   Selçuk Özdağ 1958 senesinde doğmuştur. İlk ve orta öğrenimini Ankara’da gören Özdağ üniversite için İzmir’e gitmiştir. Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Bölümü ve Manisa Gençlik ve Spor Akademisi’nden diplomalarını alan Selçuk Özdağ, Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Beden Eğitimi ve Spor Ana Bilim dalında 1997’de yüksek lisans, 2003’te doktora ve 2012 senesinde ise doçentliğini almıştır.    İlk olarak 1975 senesinde üniversite öğrencisi iken Manisa Ülkü Ocakları’nda siyasi faaliyetlere başlayan Özdağ sonrasında kuruluşunda oldukça büyük rol olduğu Büyük Birlik Partisi’nin çeşitli makamlarında 17 sene görev yapmıştır. Muhsin Yazıcıoğlu’nun vefat etmesi sonrasında ise görevinden istifa etmiştir.   Selçuk Özdağ 2011 senesinde 24. Dönem AK Parti Manisa Milletvekili seçilmiştir. Bu dönem içinde TBMM Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyeliği , TBMM Çevre Komisyonu Üyeliği, TBMM Darbeleri İnceleme, Araştırma Komisyonu Üyeliği, TBMM Soma Maden Kazalarını Araştırma Komisyonu Üyeliği, TBMM Türkiye Macaristan ve Türkiye Kostarika Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkan Vekilliği, TBMM Türkiye Özbekistan Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanlığı, AK Parti Denizli İli Koordinatör Milletvekilliği, 2013 - 2014 AK Parti Genel Merkez Sosyal İşler Başkan Yardımcılığı, 2013 - 2014 AK Parti Genel Merkez Yaşlılar Koordinasyon Merkezi Başkanlığı görevlerini icra etmiştir.   2015 senesinde Milletvekilliği Genel Seçimlerinde 26. Dönem Manisa Milletvekili olarak tekrardan Meclise ayak basan Selçuk Özdağ, AK Parti 5. Olağan Kongresi’nde MKYK Üyesi seçildi.   Son olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı görevlerini yerine getirmekte olan Selçuk Özdağ çok sayıda makale ve 5 adet kitap yazmıştır.   Selçuk Özdağ'ın İlk Yazısı İçin Tıklayın...  
Doç. Dr. Selçuk Özdağ gündem yaratan yazıları ile Haber sitemizde olacak. Peki kimdir Selçuk Özdağ?...

Selçuk Özdağ Kimdir?

 

Selçuk Özdağ 1958 senesinde doğmuştur. İlk ve orta öğrenimini Ankara’da gören Özdağ üniversite için İzmir’e gitmiştir. Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Bölümü ve Manisa Gençlik ve Spor Akademisi’nden diplomalarını alan Selçuk Özdağ, Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Beden Eğitimi ve Spor Ana Bilim dalında 1997’de yüksek lisans, 2003’te doktora ve 2012 senesinde ise doçentliğini almıştır.

 

 İlk olarak 1975 senesinde üniversite öğrencisi iken Manisa Ülkü Ocakları’nda siyasi faaliyetlere başlayan Özdağ sonrasında kuruluşunda oldukça büyük rol olduğu Büyük Birlik Partisi’nin çeşitli makamlarında 17 sene görev yapmıştır. Muhsin Yazıcıoğlu’nun vefat etmesi sonrasında ise görevinden istifa etmiştir.

 

Selçuk Özdağ 2011 senesinde 24. Dönem AK Parti Manisa Milletvekili seçilmiştir. Bu dönem içinde TBMM Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyeliği , TBMM Çevre Komisyonu Üyeliği, TBMM Darbeleri İnceleme, Araştırma Komisyonu Üyeliği, TBMM Soma Maden Kazalarını Araştırma Komisyonu Üyeliği, TBMM Türkiye Macaristan ve Türkiye Kostarika Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkan Vekilliği, TBMM Türkiye Özbekistan Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanlığı, AK Parti Denizli İli Koordinatör Milletvekilliği, 2013 - 2014 AK Parti Genel Merkez Sosyal İşler Başkan Yardımcılığı, 2013 - 2014 AK Parti Genel Merkez Yaşlılar Koordinasyon Merkezi Başkanlığı görevlerini icra etmiştir.

 

2015 senesinde Milletvekilliği Genel Seçimlerinde 26. Dönem Manisa Milletvekili olarak tekrardan Meclise ayak basan Selçuk Özdağ, AK Parti 5. Olağan Kongresi’nde MKYK Üyesi seçildi.

 

Son olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı görevlerini yerine getirmekte olan Selçuk Özdağ çok sayıda makale ve 5 adet kitap yazmıştır.

 

Selçuk Özdağ'ın İlk Yazısı İçin Tıklayın...
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (