( (

Şehir İçi Ulaşımda Tarihi İmza Atılıyor

Gündem 20.02.2020 - 17:14, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Şehir İçi Ulaşımda Tarihi İmza Atılıyor

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü ile birlikte hayata geçireceği KONYARAY Banliyö Hattı’nın imzaları 21 Şubat Cuma günü Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile TCDD Genel Müdürü Ali İhsan Uygun tarafından atılacak.
Konya’da hayata geçirilecek KONYARAY Banliyö Hattı’nın imza töreni Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile TCDD Genel Müdürü Ali İhsan Uygun’un katılımı gerçekleştirilecek.   Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, raylı sistem yatırımları konusunda her zaman ilklerin şehri ve örnek şehir olan Konya’da metronun ardından önemli bir yatırımı daha hayata geçireceklerini söyledi.   Konya’nın merakla beklediği banliyö hattının Antalya Çevre Yolu Köprüsünden Organize Sanayi Bölgelerine kadar çift hat olarak hizmet vermesinin planlandığını belirten Başkan Altay, hattın hizmete girmesiyle her gün 100 bine yakın insanın gidip geldiği Organize Sanayi Bölgelerine ulaşımın daha hızlı ve konforlu olacağını ifade etti.   Hattın havaalanı ile de entegre olacağını vurgulayan Başkan Altay, “Metro ile birlikte şehrimizin standardını yükseltecek yatırım için başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm hükümet üyelerimize, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Mehmet Cahit Turhan’a, tüm çalışmalarımızda desteklerini esirgemeyen Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’a, Sayın Valimize, Demiryolları Genel Müdürümüze şehrimiz adına teşekkür ediyorum. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.   KONYARAY Banliyö Hattı imza töreni 21 Şubat Cuma günü saat 10.00’da Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.
Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü ile birlikte hayata geçireceği KONYARAY Banliyö Hattı’nın imzaları 21 Şubat Cuma günü Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile TCDD Genel Müdürü Ali İhsan Uygun tarafından atılacak.

Konya’da hayata geçirilecek KONYARAY Banliyö Hattı’nın imza töreni Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile TCDD Genel Müdürü Ali İhsan Uygun’un katılımı gerçekleştirilecek.

 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, raylı sistem yatırımları konusunda her zaman ilklerin şehri ve örnek şehir olan Konya’da metronun ardından önemli bir yatırımı daha hayata geçireceklerini söyledi.

 

Konya’nın merakla beklediği banliyö hattının Antalya Çevre Yolu Köprüsünden Organize Sanayi Bölgelerine kadar çift hat olarak hizmet vermesinin planlandığını belirten Başkan Altay, hattın hizmete girmesiyle her gün 100 bine yakın insanın gidip geldiği Organize Sanayi Bölgelerine ulaşımın daha hızlı ve konforlu olacağını ifade etti.

 

Hattın havaalanı ile de entegre olacağını vurgulayan Başkan Altay, “Metro ile birlikte şehrimizin standardını yükseltecek yatırım için başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm hükümet üyelerimize, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Mehmet Cahit Turhan’a, tüm çalışmalarımızda desteklerini esirgemeyen Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’a, Sayın Valimize, Demiryolları Genel Müdürümüze şehrimiz adına teşekkür ediyorum. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.

 

KONYARAY Banliyö Hattı imza töreni 21 Şubat Cuma günü saat 10.00’da Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (