( (

Şahin; Tüm Varlığımızla Azerbaycan'ın Yanındayız !

Gündem 05.10.2020 - 12:55, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Şahin; Tüm Varlığımızla Azerbaycan'ın Yanındayız !

Gönül Gözü Kültür ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin yapmış olduğu yazılı açıklama ile Azerbaycan'a yapılan saldırıyı kınayarak Kanımızla, canımızla, tüm varlığımızla Azerbaycan'ın yanındayız” dedi.
"Kardeş ülke Azerbaycan'da son zamanlarda yaşanan hadiseler kamuoyunun malumudur. Zira bu hadisenin bugünün meselesi olmadığını ve tarihe geçmiş kara bir leke olarak günümüze kadar geldiğini bütün dünya bilmektedir. Bütün dünya devletlerinin söz konusu  Türk ve Müslüman olunca ortaya koyduğu üç maymunu oynama tavrı yine değişmemiş ve Azerbaycan'ın haklı mücadelesi her koşulda uluslararası camiada örselenmiştir. Bir yanda kendi toprakları işgal edilen kardeş ülke, diğer yanda ise işgalci konumunda olan bir ülke varken, bizlere de dünya beşten büyüktür diyen iradenin arkasında durarak, haklı olan Azerbaycanlı kardeşlerimizin yanında, omuz omuza mücadele vermekten başka seçenek yoktur. Ermenilerin yıllardır işgal ettikleri topraklardan çekilmediğini sivil yerleşim birimlerine saldırı düzenlediklerini belirten Başkan Şahin şunları söyledi: ”Ermeniler kurallara uymayarak sivillere saldırıyor. Sürekli ateşkesi bozuyor.MİNSK ve AĞİT bir türlü sorunu çözmüyor. Karabağ Azerbaycan'ın bir parçasıdır. Öğlede kalacaktır.Millet olarak ,ülke olarak Azerbaycan'ın yanındayız.Olmaya da devam edeceğiz” Karabağ Türk’ündür, Türk vatanıdır. Yegâne gayesi Türk düşmanlığı olan Ermenistan’ın ve kiralık silahlı unsurlarının Türk milleti karşısında tutunma ihtimali yoktur. Kanımızla, canımızla, varlığımızla Azerbaycan’ın yanındayız.
Gönül Gözü Kültür ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin yapmış olduğu yazılı açıklama ile Azerbaycan'a yapılan saldırıyı kınayarak Kanımızla, canımızla, tüm varlığımızla Azerbaycan'ın yanındayız” dedi.

"Kardeş ülke Azerbaycan'da son zamanlarda yaşanan hadiseler kamuoyunun malumudur. Zira bu hadisenin bugünün meselesi olmadığını ve tarihe geçmiş kara bir leke olarak günümüze kadar geldiğini bütün dünya bilmektedir. Bütün dünya devletlerinin söz konusu  Türk ve Müslüman olunca ortaya koyduğu üç maymunu oynama tavrı yine değişmemiş ve Azerbaycan'ın haklı mücadelesi her koşulda uluslararası camiada örselenmiştir. Bir yanda kendi toprakları işgal edilen kardeş ülke, diğer yanda ise işgalci konumunda olan bir ülke varken, bizlere de dünya beşten büyüktür diyen iradenin arkasında durarak, haklı olan Azerbaycanlı kardeşlerimizin yanında, omuz omuza mücadele vermekten başka seçenek yoktur.

Ermenilerin yıllardır işgal ettikleri topraklardan çekilmediğini sivil yerleşim birimlerine saldırı düzenlediklerini belirten Başkan Şahin şunları söyledi: ”Ermeniler kurallara uymayarak sivillere saldırıyor. Sürekli ateşkesi bozuyor.MİNSK ve AĞİT bir türlü sorunu çözmüyor. Karabağ Azerbaycan'ın bir parçasıdır. Öğlede kalacaktır.Millet olarak ,ülke olarak Azerbaycan'ın yanındayız.Olmaya da devam edeceğiz”

Karabağ Türk’ündür, Türk vatanıdır. Yegâne gayesi Türk düşmanlığı olan Ermenistan’ın ve kiralık silahlı unsurlarının Türk milleti karşısında tutunma ihtimali yoktur. Kanımızla, canımızla, varlığımızla Azerbaycan’ın yanındayız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (