( (

Saadet Selçuklu’dan 7. Olağan Büyük Kongreye Davet

Siyaset 01.11.2019 - 19:48, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Saadet Selçuklu’dan 7. Olağan Büyük Kongreye Davet

Saadet Partisi Selçuklu teşkilatı tarafından yazılı açıklama yapıldı. Selçuklu İlçe Başkanı İbrahim Ceylan 3 Kasım Pazar günü Ankara Arena Spor Salonu'nda(ARENA) yapacağımız 7. Olağan Büyük Kongremize tüm Konyalı hemşerilerimizi davet ediyorum. Milli Görüş'ün ikinci 50. yıl şahlanışının işareti olacak olan büyük kongremize gelin, tarihe tanıklık edin çağrısını yapıyorum." dedi.
“EN DOĞRU TEŞHİSİ KOYAN MİLLİ GÖRÜŞ’TÜR” İlçe Başkanı Ceylan gündeme dair açıklamalarında ise şunları söyledi: “Bilindiği gibi Saadet Partimiz; Milli Görüş’ün tek temsilcisi olarak Türk siyasi hayatında yerini almakta, 50 yıldan beri devam eden Mili Görüş davasını temsil ederek yoluna devam etmektedir. Gerek iktidar ve iktidar ortağı olduğunda, gerekse muhalefette iken ülkemiz için en hayırlı hizmetleri yerine getirmiştir.  Ülke problemlerine en doğru teşhisi koyan Milli Görüş’tür ve Saadet Partisidir. Eğer ekonomide ülke bir borç batağında ise, faiz uygulamaları ile halkımız zor durumda, fakir daha da fakirleşmekte ise, bütçeden faiz ödemeleri her yıl artarak devam etmekte ise, bu Milli Görüş ile Saadet Partisinin faizsiz ekonomiyi ülke ekonomisine hakim kılma anlayışı en doğru teşhistir. Eğer bugün enflasyon hala %10’lar civarında ise ve bundan dolayı halkımız muzdarip ise bunda Milli Görüş’ün, Saadet Partisi’nin Eşel Mobil Sistemi ve Adil Paylaşım Prensibi en doğru teşhistir.  Eğer bugün işsizlik % 15’in üzerinde, genç işsizlik % 27’lerde ve işsiz sayısı son bir yılda 1.260.000 kişi artarak 4 Milyon 668 bine yükselmiş ise, Milli Görüş’ün, Saadet Partisi’nin, Ağır Sanayi Hamlesi, her ilçeye fabrika projesi en doğru teşhistir.” “SAADET PARTİSİ BİR UMUT HALİNE DÖNÜŞMÜŞTÜR” Açıklamalarının devamında ülke sorunlarına değinmeye devam eden Başkan Ceylan ayrıca, “Eğer bugün güneydeki komşu ülkelerimiz yangın yerine çevrilmiş, yabancı güçlerim kışkırtması ile iç çatışmaya dönüşmüş, ülkeler tarumar olmuş, bundan ülkemiz de azami etkilenmiş ise Milli Görüş’ün, Saadet Partisi’nin İslam Birliği Projesi en doğru teşhis olduğu aşikar olmuştur.  Eğer bugün yine dış güçlerim desteği ile hain PKK örgütü hala varlığını devam ettiriyor, yüreklerimizi yakan şehit haberleri gelmeye devam ediyorsa, Milli Görüş’ün, Saadet Partisi’nin terörü destekleyen güçler ile stratejik ortaklığa son verin çağrısı en doğru teşhis olmuştur. Buna benzer birçok problemle ilgili çözüm önerisi ve yönetim anlayışı ile Milli Görüş, Saadet Partisi Aziz Milletimiz için bir umut haline dönüşmüştür” dedi. KONYALILARI KONGREYE DAVET ETTİ Ceylan açıklamasının sonunda ise, Saadet Partisinin 82 Milyon vatan evladını kardeş sayan anlayış ile son zamanlarda kutuplaşmanın ve kamplaşmanın önüne geçtiğini, bu sayede siyasette haklı bir özgül ağırlığa sahip olduğunu belirterek, “Üzerinde oynanan yok etme planlarına, yürütülen algı operasyonlarına rağmen Türkiye’nin en dinamik teşkilat yapısına sahiptir. İşte bu özelliklere sahip olan Saadet Partimiz 03 Kasım 2019 Pazar günü yeniden şahlanışa sahip olacağı 7. Olağan Kongresini yapacaktır. İktidara Yürüme Kongresi adını verdiğimiz bu kongrede teşkilatlanmada yapısal değişikliğe giderek iktidara yürümenin işaretini ortaya koyacaktır. 3 Kasımda Ankara Arena Kapalı Spor Salonunda yapılacak bu heyecanlı kongreye tüm halkımızı davet ediyor, Aziz Milletimizin bu kongreyi dikkatle izlemesini tavsiye ediyoruz” ifadelerine yer verdi.
Saadet Partisi Selçuklu teşkilatı tarafından yazılı açıklama yapıldı. Selçuklu İlçe Başkanı İbrahim Ceylan 3 Kasım Pazar günü Ankara Arena Spor Salonu'nda(ARENA) yapacağımız 7. Olağan Büyük Kongremize tüm Konyalı hemşerilerimizi davet ediyorum. Milli Görüş'ün ikinci 50. yıl şahlanışının işareti olacak olan büyük kongremize gelin, tarihe tanıklık edin çağrısını yapıyorum." dedi.

“EN DOĞRU TEŞHİSİ KOYAN MİLLİ GÖRÜŞ’TÜR”

İlçe Başkanı Ceylan gündeme dair açıklamalarında ise şunları söyledi: “Bilindiği gibi Saadet Partimiz; Milli Görüş’ün tek temsilcisi olarak Türk siyasi hayatında yerini almakta, 50 yıldan beri devam eden Mili Görüş davasını temsil ederek yoluna devam etmektedir. Gerek iktidar ve iktidar ortağı olduğunda, gerekse muhalefette iken ülkemiz için en hayırlı hizmetleri yerine getirmiştir.  Ülke problemlerine en doğru teşhisi koyan Milli Görüş’tür ve Saadet Partisidir. Eğer ekonomide ülke bir borç batağında ise, faiz uygulamaları ile halkımız zor durumda, fakir daha da fakirleşmekte ise, bütçeden faiz ödemeleri her yıl artarak devam etmekte ise, bu Milli Görüş ile Saadet Partisinin faizsiz ekonomiyi ülke ekonomisine hakim kılma anlayışı en doğru teşhistir. Eğer bugün enflasyon hala %10’lar civarında ise ve bundan dolayı halkımız muzdarip ise bunda Milli Görüş’ün, Saadet Partisi’nin Eşel Mobil Sistemi ve Adil Paylaşım Prensibi en doğru teşhistir.  Eğer bugün işsizlik % 15’in üzerinde, genç işsizlik % 27’lerde ve işsiz sayısı son bir yılda 1.260.000 kişi artarak 4 Milyon 668 bine yükselmiş ise, Milli Görüş’ün, Saadet Partisi’nin, Ağır Sanayi Hamlesi, her ilçeye fabrika projesi en doğru teşhistir.”

“SAADET PARTİSİ BİR UMUT HALİNE DÖNÜŞMÜŞTÜR”

Açıklamalarının devamında ülke sorunlarına değinmeye devam eden Başkan Ceylan ayrıca, “Eğer bugün güneydeki komşu ülkelerimiz yangın yerine çevrilmiş, yabancı güçlerim kışkırtması ile iç çatışmaya dönüşmüş, ülkeler tarumar olmuş, bundan ülkemiz de azami etkilenmiş ise Milli Görüş’ün, Saadet Partisi’nin İslam Birliği Projesi en doğru teşhis olduğu aşikar olmuştur.  Eğer bugün yine dış güçlerim desteği ile hain PKK örgütü hala varlığını devam ettiriyor, yüreklerimizi yakan şehit haberleri gelmeye devam ediyorsa, Milli Görüş’ün, Saadet Partisi’nin terörü destekleyen güçler ile stratejik ortaklığa son verin çağrısı en doğru teşhis olmuştur. Buna benzer birçok problemle ilgili çözüm önerisi ve yönetim anlayışı ile Milli Görüş, Saadet Partisi Aziz Milletimiz için bir umut haline dönüşmüştür” dedi.

KONYALILARI KONGREYE DAVET ETTİ

Ceylan açıklamasının sonunda ise, Saadet Partisinin 82 Milyon vatan evladını kardeş sayan anlayış ile son zamanlarda kutuplaşmanın ve kamplaşmanın önüne geçtiğini, bu sayede siyasette haklı bir özgül ağırlığa sahip olduğunu belirterek, “Üzerinde oynanan yok etme planlarına, yürütülen algı operasyonlarına rağmen Türkiye’nin en dinamik teşkilat yapısına sahiptir. İşte bu özelliklere sahip olan Saadet Partimiz 03 Kasım 2019 Pazar günü yeniden şahlanışa sahip olacağı 7. Olağan Kongresini yapacaktır. İktidara Yürüme Kongresi adını verdiğimiz bu kongrede teşkilatlanmada yapısal değişikliğe giderek iktidara yürümenin işaretini ortaya koyacaktır. 3 Kasımda Ankara Arena Kapalı Spor Salonunda yapılacak bu heyecanlı kongreye tüm halkımızı davet ediyor, Aziz Milletimizin bu kongreyi dikkatle izlemesini tavsiye ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (