( (

Ramazan-ı Sobe Otizmli Çocuklar İçin Kermes İle Karşıladılar

Gündem 04.04.2022 - 23:26, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Ramazan-ı Sobe Otizmli Çocuklar İçin Kermes İle Karşıladılar

Hüma Okulları öğrenci, öğretmen ve velilerinin katkılarıyla SOBE Vakfı Otizmli Çocuklar yararına 1 Nisan Cuma günü saat 11:00-14:00 arasında ‘Çok Fark Eder’ temasıyla kermes düzenledi.
 Düzenlenen kermese Hüma Okulları öğrencileri, öğretmenleri, yöneticileri ve veliler katıldı. Kermeste ailelerinin hazırladıkları yiyeceklerin satışını yapan öğrencilerin kalpten sarf ettikleri çaba ve heyecan büyükleri duygulandırdı. Kermes sonrası elde edilen gelir SOBE Vakfına bağışlandı. Hüma Okulları Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul şu ifadeleri kullandı: ‘Okulumuzda bu tür sosyal sorumluluk etkinlikleri ile öğrencilerimizi erken yaşta tanıştırdığımız için çok mutluyuz. Sosyal farkındalık adına gerçekleşen etkinlikler öğrencilerimizin yardımlaşma ve dayanışma duygusunu pekiştirip kişisel gelişimlerine de katkı sunuyor. Bugün öğrencilerimizin yaşadığı heyecan, heves ve sevince tanık olmak bizi de bu duygulara ortak etti. Emekleri için öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum.’ Kermes sonunda Hüma Okulu öğrencileri hep birlikte Çok Fark Eder diyerek desteklerini bir kez daha belirtti.
Hüma Okulları öğrenci, öğretmen ve velilerinin katkılarıyla SOBE Vakfı Otizmli Çocuklar yararına 1 Nisan Cuma günü saat 11:00-14:00 arasında ‘Çok Fark Eder’ temasıyla kermes düzenledi.

 Düzenlenen kermese Hüma Okulları öğrencileri, öğretmenleri, yöneticileri ve veliler katıldı.

Kermeste ailelerinin hazırladıkları yiyeceklerin satışını yapan öğrencilerin kalpten sarf ettikleri çaba ve heyecan büyükleri duygulandırdı. Kermes sonrası elde edilen gelir SOBE Vakfına bağışlandı.

Hüma Okulları Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul şu ifadeleri kullandı:

‘Okulumuzda bu tür sosyal sorumluluk etkinlikleri ile öğrencilerimizi erken yaşta tanıştırdığımız için çok mutluyuz. Sosyal farkındalık adına gerçekleşen etkinlikler öğrencilerimizin yardımlaşma ve dayanışma duygusunu pekiştirip kişisel gelişimlerine de katkı sunuyor. Bugün öğrencilerimizin yaşadığı heyecan, heves ve sevince tanık olmak bizi de bu duygulara ortak etti. Emekleri için öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum.’

Kermes sonunda Hüma Okulu öğrencileri hep birlikte Çok Fark Eder diyerek desteklerini bir kez daha belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (