( (

Ozon Tedavisiyle Koronavirüsten Korunmak Mümkün

Sağlık 06.03.2020 - 14:47, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Ozon Tedavisiyle Koronavirüsten Korunmak Mümkün

Dünya genelinde hızla yayılan ve şu ana kadar 18 ülkede görülen koronavirüs (Covid-19), son verilere göre 86 bin 983 kişiye bulaştı. Virüs için henüz uygulanabilen bir aşı yok ancak gerekli tedbirleri aldığını zaman korunabilmek mümkün. Her virüs gibi koronavirüsü de bağışıklığı düşük bünyelere daha kolay giriyor. Dr. Ezgi Karavelioğlu, ozon tedavisiyle bağışıklık sistemini güçlendirerek koronavisürüne karşı koruma sağlanabileceğini aktardı.
Çin’de ortaya çıkan ve tüm dünyada korkuyla takip edilen, solunum yoluyla bulaşan hızla yayılan koronavirüs, özellikle bağışıklık sistemi zayıf olan kişilerde hızla yayılıyor. Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu tarafından hazırlanan, yeni tip koronavirüs broşüründe de hastalıktan korunma yolları arasında bağışıklık sistemini güçlendirmek, dengeli ve sağlıklı beslenmek ilk sıralarda yer alıyor.  Ozon tedavisiyle bağışıklığınızı güçlendirin, virüslerden korunun! 150 yıldan fazladır dünyanın birçok ülkesinde kullanılan ozon tedavisi, bağışıklık sisteminin güçlenmesinde, kan ve dokuların daha çok oksijenlenmesini sağlayarak hastaya kendisini zinde htiriyor. Ozon tedavisi, bağışıklık sistemini güçlendirmesinin yanı sıra, kronik yorgunluk sendromu, romatizmal hastalık ve fibromiyalji, dolaşım bozukluk giderilmesi, bakteriyel, virüs, mantar enfeksiyonları tedavisi antimikrobiyeldir, bel ve boyun fıtıklarında ağrının azaltılması, astım ve alerjiler, zayıflama ve haşimato, diyabet ve insülin direncinin azaltılması, depresyon, kas hastalıkları ve eklem ağrıları gibi hastalıkların da tedavisinde kullanılıyor. 15 dakikada bağışıklığınızı güçlendirin Avrupa, Amerika, Rusya ve pek çok ülkede hastalıkların tedavisinde kullanılan Ozon tedavisinin, bağışıklık sisteminin dengede çalışması, metabolizmanın hızlanmasında çok önemli bir tedavi yöntemi olduğunun altını çizen Dr. Ezgi Karavelioğlu, Ozon tedavisini şu şekilde anlatıyor, “Ozon üç tane oksijen molekülünün bir araya gelmesiyle oluşan O3 olarak bilinen bir gazdır. Atmosferin üst tabakasında oluşan renksiz, keskin kokulu ve doğal olan bu gaz, hastalıkların tedavisinde 150 yıldan fazla zamandır yaygın bir şekilde kullanılıyor. Ozon tedavinin etkileri bilimsel olarak yüzlerce çalışmayla kanıtlanmıştır.”  Tedavinin farklı şekillerde uygulanabildiğini söyleyen Dr. Karavelioğlu, “Ozona ait steril vakumlu cam şişeye kişinin 100-150cc kanı alınıp kapalı sistem içinde el değmeden ozonlanıp aynı damardan geri verilmesiyle yapılan bir tedavi olan Ozon tedavisinde uygulanan işlem 15 dakika sürüyor. Haftada 1 veya 2 kez toplamda 10 seans uygulanabiliyor. Bu işlemle kan ve dokularımız daha iyi oksijenleniyor, daha enerjik, görünmemizi sağlıyor.” diyor. 
Dünya genelinde hızla yayılan ve şu ana kadar 18 ülkede görülen koronavirüs (Covid-19), son verilere göre 86 bin 983 kişiye bulaştı. Virüs için henüz uygulanabilen bir aşı yok ancak gerekli tedbirleri aldığını zaman korunabilmek mümkün. Her virüs gibi koronavirüsü de bağışıklığı düşük bünyelere daha kolay giriyor. Dr. Ezgi Karavelioğlu, ozon tedavisiyle bağışıklık sistemini güçlendirerek koronavisürüne karşı koruma sağlanabileceğini aktardı.

Çin’de ortaya çıkan ve tüm dünyada korkuyla takip edilen, solunum yoluyla bulaşan hızla yayılan koronavirüs, özellikle bağışıklık sistemi zayıf olan kişilerde hızla yayılıyor. Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu tarafından hazırlanan, yeni tip koronavirüs broşüründe de hastalıktan korunma yolları arasında bağışıklık sistemini güçlendirmek, dengeli ve sağlıklı beslenmek ilk sıralarda yer alıyor. 

Ozon tedavisiyle bağışıklığınızı güçlendirin, virüslerden korunun!

150 yıldan fazladır dünyanın birçok ülkesinde kullanılan ozon tedavisi, bağışıklık sisteminin güçlenmesinde, kan ve dokuların daha çok oksijenlenmesini sağlayarak hastaya kendisini zinde htiriyor. Ozon tedavisi, bağışıklık sistemini güçlendirmesinin yanı sıra, kronik yorgunluk sendromu, romatizmal hastalık ve fibromiyalji, dolaşım bozukluk giderilmesi, bakteriyel, virüs, mantar enfeksiyonları tedavisi antimikrobiyeldir, bel ve boyun fıtıklarında ağrının azaltılması, astım ve alerjiler, zayıflama ve haşimato, diyabet ve insülin direncinin azaltılması, depresyon, kas hastalıkları ve eklem ağrıları gibi hastalıkların da tedavisinde kullanılıyor.

15 dakikada bağışıklığınızı güçlendirin

Avrupa, Amerika, Rusya ve pek çok ülkede hastalıkların tedavisinde kullanılan Ozon tedavisinin, bağışıklık sisteminin dengede çalışması, metabolizmanın hızlanmasında çok önemli bir tedavi yöntemi olduğunun altını çizen Dr. Ezgi Karavelioğlu, Ozon tedavisini şu şekilde anlatıyor, “Ozon üç tane oksijen molekülünün bir araya gelmesiyle oluşan O3 olarak bilinen bir gazdır. Atmosferin üst tabakasında oluşan renksiz, keskin kokulu ve doğal olan bu gaz, hastalıkların tedavisinde 150 yıldan fazla zamandır yaygın bir şekilde kullanılıyor. Ozon tedavinin etkileri bilimsel olarak yüzlerce çalışmayla kanıtlanmıştır.”  Tedavinin farklı şekillerde uygulanabildiğini söyleyen Dr. Karavelioğlu, “Ozona ait steril vakumlu cam şişeye kişinin 100-150cc kanı alınıp kapalı sistem içinde el değmeden ozonlanıp aynı damardan geri verilmesiyle yapılan bir tedavi olan Ozon tedavisinde uygulanan işlem 15 dakika sürüyor. Haftada 1 veya 2 kez toplamda 10 seans uygulanabiliyor. Bu işlemle kan ve dokularımız daha iyi oksijenleniyor, daha enerjik, görünmemizi sağlıyor.” diyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (