( (

Özkan Aşık Bende Varım Dedi

Bölge 06.12.2021 - 23:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Özkan Aşık Bende Varım Dedi

Konya İli Mütevelli Heyeti Seçimleri için Meram İlçesi Pirebi Mahalle Muhtarı Özkan Aşık adaylığını açıkladı
Meram Kaymakamlığında görevli, Meram İlçesi Pirebi Mahalle  Muhtarı  aynı zamanda Meram muhtarlar deneği yönetim kurulu üyesi olan  Özkan Aşık Muhtarların desteği ile Konya İli Mütevelli Heyeti Seçiminde aday olduğunu açıklayarak  çalışmalara yoğun tempoda başladı. Seçildiğinde  Konya’daki tüm muhtarların ortak sesi olacağını belirten  Özkan aşık Muhtarlarımızın desteği ile göreve geldiğimde görevi layıkıyla yapacağımdan hiç kimsenin şüphesi olmasın  dedi Özkan Aşık Kim dir_ 1976 Akşehir doğumlu  ilk  orta ve lise öğrenimini Akşehir'de tamamlamış 2001 yılından beri meram kaymakamlığı sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfında memur olarak halen çalışmaktadır. Meram ilçesi Pirebi mahalle muhtarı Özkan AŞIK evli ve beş çocuk babasıdır.
Konya İli Mütevelli Heyeti Seçimleri için Meram İlçesi Pirebi Mahalle Muhtarı Özkan Aşık adaylığını açıkladı

Meram Kaymakamlığında görevli, Meram İlçesi Pirebi Mahalle  Muhtarı  aynı zamanda Meram muhtarlar deneği yönetim kurulu üyesi olan  Özkan Aşık Muhtarların desteği ile Konya İli Mütevelli Heyeti Seçiminde aday olduğunu açıklayarak  çalışmalara yoğun tempoda başladı. Seçildiğinde  Konya’daki tüm muhtarların ortak sesi olacağını belirten  Özkan aşık Muhtarlarımızın desteği ile göreve geldiğimde görevi layıkıyla yapacağımdan hiç kimsenin şüphesi olmasın  dedi

Özkan Aşık Kim dir_

1976 Akşehir doğumlu  ilk  orta ve lise öğrenimini Akşehir'de tamamlamış 2001 yılından beri meram kaymakamlığı sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfında memur olarak halen çalışmaktadır.

Meram ilçesi Pirebi mahalle muhtarı Özkan AŞIK evli ve beş çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (