( (

Özerdem: Çanakkale Zaferi İyi Anlatılmalı

Gündem 18.03.2020 - 09:16, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Özerdem: Çanakkale Zaferi İyi Anlatılmalı

Yeniden Refah Partisi Konya İl Başkanı Mustafa Özerdem: Tarihe sığmayacak kadar büyük olan Çanakkale Zaferimiz özellikle genç nesillere iyi anlatılmalı.
Yeniden Refah Partisi (YRP) Konya İl Başkanı Mustafa Özerdem, Çanakkale Zaferi’nin 105. yıldönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.   Başkan Mustafa Özerdem yayınladığı mesajda; “Dünyada eşi benzeri olmayan Çanakkale Zaferi, zamanın en güçlü ve donanımlı ordularına karşı iman, inanç, vatan sevgisi, birlik ve beraberlik duyguları ile vermiş olduğumuz ve tarihe adımızı altın harflerle yazdırdığımız onurlu bir kahramanlık mücadelesidir. Çanakkale Zaferi'nin, özellikle genç nesillere iyi anlatılması gerekir. Çünkü Çanakkale nesilden nesillere aktarılacak bir umudun, inancın ve özgürlüğün mücadelesidir. Çanakkale en büyük bağımsızlık mücadelesinin en şanlı, en şerefli zaferidir. Yüz binlerce Mehmetçiğin, o yiğit insanların hayatlarının baharında vatanları için seve seve şehitlik mertebesine ulaşmak için cepheye koştukları bir destandır. Unutmayalım ki bugünleri kahraman Mehmetçiklerimizin  sayesinde yaşıyoruz.   18 Mart’taki muhteşem Çanakkale Zaferinin ardından elde edilen inanılmaz başarı, tarihe sığmayacak kadar büyüktür. Milletimizin birlik ve beraberlik ruhuyla yazdığı bu destan, tarihe olduğu gibi, gönüllere de yazılmıştır. Anadolu’nun her bir yanından vatan müdafaası için koşarak hakka yürüyen şehitlerimiz, bizlere 105 yıldan beri güç vermiştir ve vermeye de devam edecektir.” dedi.   YRP Konya İl Başkanı Mustafa Özerdem mesajında şunları kaydetti: Sevinç, coşku ve gururla kutladığımız Çanakkale Zaferi'mizin 105. yıldönümünde; bu güzel vatanımız için canını feda eden, imkansızlıklara rağmen yedi düvele karşı duran, boyun eğmeyip, şehadete yürüyen, “Çanakkale Geçilmez!” destanını yazan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun...
Yeniden Refah Partisi Konya İl Başkanı Mustafa Özerdem: Tarihe sığmayacak kadar büyük olan Çanakkale Zaferimiz özellikle genç nesillere iyi anlatılmalı.

Yeniden Refah Partisi (YRP) Konya İl Başkanı Mustafa Özerdem, Çanakkale Zaferi’nin 105. yıldönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

Başkan Mustafa Özerdem yayınladığı mesajda; “Dünyada eşi benzeri olmayan Çanakkale Zaferi, zamanın en güçlü ve donanımlı ordularına karşı iman, inanç, vatan sevgisi, birlik ve beraberlik duyguları ile vermiş olduğumuz ve tarihe adımızı altın harflerle yazdırdığımız onurlu bir kahramanlık mücadelesidir. Çanakkale Zaferi'nin, özellikle genç nesillere iyi anlatılması gerekir. Çünkü Çanakkale nesilden nesillere aktarılacak bir umudun, inancın ve özgürlüğün mücadelesidir. Çanakkale en büyük bağımsızlık mücadelesinin en şanlı, en şerefli zaferidir. Yüz binlerce Mehmetçiğin, o yiğit insanların hayatlarının baharında vatanları için seve seve şehitlik mertebesine ulaşmak için cepheye koştukları bir destandır. Unutmayalım ki bugünleri kahraman Mehmetçiklerimizin  sayesinde yaşıyoruz.

 

18 Mart’taki muhteşem Çanakkale Zaferinin ardından elde edilen inanılmaz başarı, tarihe sığmayacak kadar büyüktür. Milletimizin birlik ve beraberlik ruhuyla yazdığı bu destan, tarihe olduğu gibi, gönüllere de yazılmıştır. Anadolu’nun her bir yanından vatan müdafaası için koşarak hakka yürüyen şehitlerimiz, bizlere 105 yıldan beri güç vermiştir ve vermeye de devam edecektir.” dedi.

 

YRP Konya İl Başkanı Mustafa Özerdem mesajında şunları kaydetti: Sevinç, coşku ve gururla kutladığımız Çanakkale Zaferi'mizin 105. yıldönümünde; bu güzel vatanımız için canını feda eden, imkansızlıklara rağmen yedi düvele karşı duran, boyun eğmeyip, şehadete yürüyen, “Çanakkale Geçilmez!” destanını yazan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (