( (

Özel Hüma Okulları’ndan Fatih Zekeriya Yerlikaya’ya Ziyaret

Eğitim 10.03.2022 - 11:13, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Özel Hüma Okulları’ndan Fatih Zekeriya Yerlikaya’ya Ziyaret

Hüma Hüma Okulları’ndan Tarım Kredi Kooperatifleri Konya Bölge Müdürü Fatih Zekeriya Yerlikaya’ya ziyaret.
Özel Hüma Okulları Fen Lisesi Müdürü İsmail Erdem ve PDR Koordinatörü Şemsettin Tüzel, Tarım Kredi Kooperatifleri Konya Bölge Müdürü Fatih Zekeriya Yerlikaya’yı makamında ziyaret etti.   Hüma Okulları Fen Lisesi Müdürü İsmail Erdem,‘’Fatih Bey ile okulumuzdaki eğitim düzeninden, etkinliklerimizden konuşma imkanı bulduk. Ortaokulumuz, Anadolu Lisemiz, Fen Lisemiz ve okulumuzda bulunan Yabancı Dil hazırlık sınıflarımız hakkında bilgilendirmeler yaptık. İlerleyen zamanlar da gençlerimiz için yapabileceğimiz ortak projeler hakkında istişare ettik. Fatih Zekeriya Yerlikaya’ya bizi makamında ağırladığı için teşekkür ediyoruz.’’
Hüma Hüma Okulları’ndan Tarım Kredi Kooperatifleri Konya Bölge Müdürü Fatih Zekeriya Yerlikaya’ya ziyaret.

Özel Hüma Okulları Fen Lisesi Müdürü İsmail Erdem ve PDR Koordinatörü Şemsettin Tüzel, Tarım Kredi Kooperatifleri Konya Bölge Müdürü Fatih Zekeriya Yerlikaya’yı makamında ziyaret etti.

 

Hüma Okulları Fen Lisesi Müdürü İsmail Erdem,‘’Fatih Bey ile okulumuzdaki eğitim düzeninden, etkinliklerimizden konuşma imkanı bulduk. Ortaokulumuz, Anadolu Lisemiz, Fen Lisemiz ve okulumuzda bulunan Yabancı Dil hazırlık sınıflarımız hakkında bilgilendirmeler yaptık. İlerleyen zamanlar da gençlerimiz için yapabileceğimiz ortak projeler hakkında istişare ettik. Fatih Zekeriya Yerlikaya’ya bizi makamında ağırladığı için teşekkür ediyoruz.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (