( (

Öge’den İmza Günü

Kültür Sanat 07.02.2020 - 12:38, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Öge’den İmza Günü

Konya basın camiasına 1987 yılından bu yana hizmet veren gazeteci Ali Sait Öge, meslek hayatında yaşadığı anıları ve ilginç haberleri bir kitapta topladı.
30 YILLIK ANILAR BİR KİTAPTA   Basın hayatına 1987 yılında Yeni Konya Gazetesi’nde kırımcı olarak başlayan daha sonra 1990 yılının sonlarından Merhaba Gazetesi’ne geçen Ali Sait Öge, ilginç anı ve haberlerden oluşan, ‘Önce insan olmak. Sonrası mı? Gazetecilik’ ismini verdiği kitabının imza gününü düzenliyor. Öge aynı Konya Gazeteciler Cemiyeti’nde aynı zamanda doğum günü olan 09 Şubat 2020 Pazar günü saat 11.00 ile 15.00 arasında düzenlenecek olan imza gününe tüm dostlarını davet etti. Gazetecilik mesleğine olan sevgisi ve merakı yüzünden yaklaşık 30 yıl önce kendisine ait iş yerini satarak Yeni Konya’da kağıt ve matbaa kokusu ile tanışan usta gazeteci Ali Sait Öge’nin kitabında, meslek hayatına adım attığı ilk günden itibaren yaşadığı zorluklar, engeller ve muhabir olmak için verdiği mücadelenin yanı sıra ilginç anı ve haberlerden de yer alıyor.   SADECE YAŞANANLAR YAZILDI   Mesleki anılarını bir kitapta toplama fikrini yıllar önce oluşturmasına rağmen bir türlü fırsat bulamadığını ifade eden Öge, “Arkadaşlarımız ile her toplandığımızda yaşadığımız anıları anlatır güler eğlenirdik. Ancak bir kitapta toplama fikri her zaman ötelenirdi. Büyük uğraşlar sonucunda kitabı yazmaya başladım ve Rabbim nasip etti tamamladım. 30 yıl önceki ile günümüz basın hayatının da kıyaslandığı kitapta arkadaşlara yaptığımız şakalar, unutulmayan haberler, köşe yazıları ve eğlenceli anılar yer alıyor. Umarım meslektaşlarımız tarafından da beğenilir. Bu vesile ile 09 Şubat Pazar günü düzenleyeceğim imza gününe tüm sevenlerimi bekliyorum. 9 Şubatın aynı zamanda benim doğum günüm olması nedeniyle dostlarımın gelmesi bana en güzel hediye olacak” dedi.  
Konya basın camiasına 1987 yılından bu yana hizmet veren gazeteci Ali Sait Öge, meslek hayatında yaşadığı anıları ve ilginç haberleri bir kitapta topladı.

30 YILLIK ANILAR BİR KİTAPTA

 

Basın hayatına 1987 yılında Yeni Konya Gazetesi’nde kırımcı olarak başlayan daha sonra 1990 yılının sonlarından Merhaba Gazetesi’ne geçen Ali Sait Öge, ilginç anı ve haberlerden oluşan, ‘Önce insan olmak. Sonrası mı? Gazetecilik’ ismini verdiği kitabının imza gününü düzenliyor. Öge aynı Konya Gazeteciler Cemiyeti’nde aynı zamanda doğum günü olan 09 Şubat 2020 Pazar günü saat 11.00 ile 15.00 arasında düzenlenecek olan imza gününe tüm dostlarını davet etti. Gazetecilik mesleğine olan sevgisi ve merakı yüzünden yaklaşık 30 yıl önce kendisine ait iş yerini satarak Yeni Konya’da kağıt ve matbaa kokusu ile tanışan usta gazeteci Ali Sait Öge’nin kitabında, meslek hayatına adım attığı ilk günden itibaren yaşadığı zorluklar, engeller ve muhabir olmak için verdiği mücadelenin yanı sıra ilginç anı ve haberlerden de yer alıyor.

 

SADECE YAŞANANLAR YAZILDI

 

Mesleki anılarını bir kitapta toplama fikrini yıllar önce oluşturmasına rağmen bir türlü fırsat bulamadığını ifade eden Öge, “Arkadaşlarımız ile her toplandığımızda yaşadığımız anıları anlatır güler eğlenirdik. Ancak bir kitapta toplama fikri her zaman ötelenirdi. Büyük uğraşlar sonucunda kitabı yazmaya başladım ve Rabbim nasip etti tamamladım. 30 yıl önceki ile günümüz basın hayatının da kıyaslandığı kitapta arkadaşlara yaptığımız şakalar, unutulmayan haberler, köşe yazıları ve eğlenceli anılar yer alıyor. Umarım meslektaşlarımız tarafından da beğenilir. Bu vesile ile 09 Şubat Pazar günü düzenleyeceğim imza gününe tüm sevenlerimi bekliyorum. 9 Şubatın aynı zamanda benim doğum günüm olması nedeniyle dostlarımın gelmesi bana en güzel hediye olacak” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (