( (

Nuri Pakdil ve Edebiyat Dergisi

Kültür Sanat 11.11.2019 - 16:16, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Nuri Pakdil ve Edebiyat Dergisi

Geçtiğimiz ekim ayında vefat eden şair-yazar Nuri Pakdil, Doç. Dr. Abdullah Harmancı’nın dilinden Konya Aydınlar Ocağı’nda yâd edilecek
Konya Aydınlar Ocağı’nın bu haftaki Selçuklu Salı Sohbetleri’nde, Kudüs şairi Nuri Pakdil dile gelecek. N.E.Ü. Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Abdullah Harmancı, merhum şair-yazar Nuri Pakdil’in hayatını, şiirlerini, fikir ve düşünceleri ile aksiyon kişiliğini Edebiyat Dergisi üzerinden anlatacak. İl Halk Kütüphanesi’nde 12 Kasım 2019 Salı günü saat 20:00’da gerçekleştirilecek olan sohbete bütün gönül dostları davet edildi.
Geçtiğimiz ekim ayında vefat eden şair-yazar Nuri Pakdil, Doç. Dr. Abdullah Harmancı’nın dilinden Konya Aydınlar Ocağı’nda yâd edilecek

Konya Aydınlar Ocağı’nın bu haftaki Selçuklu Salı Sohbetleri’nde, Kudüs şairi Nuri Pakdil dile gelecek.

N.E.Ü. Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Abdullah Harmancı, merhum şair-yazar Nuri Pakdil’in hayatını, şiirlerini, fikir ve düşünceleri ile aksiyon kişiliğini Edebiyat Dergisi üzerinden anlatacak. İl Halk Kütüphanesi’nde 12 Kasım 2019 Salı günü saat 20:00’da gerçekleştirilecek olan sohbete bütün gönül dostları davet edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (