( (

Nobel'den Savaş Ödülü

Siyaset 12.12.2019 - 11:55, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Nobel'den Savaş Ödülü

Her yıl olduğu gibi bu yıl da savaş çığırtkanları, soykırım inkârcıları, binlerce Müslümanın katilleri, terör goygoycuları “Nobel Ödülü” adı altında mükafatlandırılmıştır.
Avrupa yüzyıllardır bastırdığı karanlık yüzünü, içinden fışkıran vahşi kimliğini artık saklayamamaktadır. Daha önce Müslüman katili Myanmar Lideri Aung San’a, Vietnam Kasabı Henry Kissenger’a, Irak’ta milyonlarca insanın canına ve namusuna mal olan Barack Obama’ya verilen kanlı Nobel Ödülü geçtiğimiz günlerde de Sırp Kasap Milosevic’e duyduğu hayranlığı her fırsatta dile getiren Avusturya’lı yazar Peter Handke’ye verilmiştir.   Nobel Komitesi Üyesi Gun-Britt Sunstrom, Handke kararını da gerekçe göstererek istifa etmiştir. Bu karar henüz ödül komisyonu içindeki realist insanları bile tatmin etmemişken katil sevicilerin mükâfatlandırılması açıklamaya muhtaç bir tahrik unsuru olmuştur. Türk İslam medeniyetinin merhamet ve şefkat duygusunun esamesini bile okuyamayacak kadar gaddar ruhlu, vahşi Avrupa medeniyetini ve İsveç Kraliyet Akademisini alçakça tavrından dolayı kınıyoruz. Boşnak kardeşlerimizin yaşadığı soykırımı göz ardı ederek yok sayan KATİL SEVİCİ bu yazar müsveddesine hükümetimiz gerekli tepkiyi vermiştir. Ancak halkımızın bu konu hakkında bilinçlenmesi adına basın açıklaması ihtiyacı duyduk.
Her yıl olduğu gibi bu yıl da savaş çığırtkanları, soykırım inkârcıları, binlerce Müslümanın katilleri, terör goygoycuları “Nobel Ödülü” adı altında mükafatlandırılmıştır.

Avrupa yüzyıllardır bastırdığı karanlık yüzünü, içinden fışkıran vahşi kimliğini artık saklayamamaktadır. Daha önce Müslüman katili Myanmar Lideri Aung San’a, Vietnam Kasabı Henry Kissenger’a, Irak’ta milyonlarca insanın canına ve namusuna mal olan Barack Obama’ya verilen kanlı Nobel Ödülü geçtiğimiz günlerde de Sırp Kasap Milosevic’e duyduğu hayranlığı her fırsatta dile getiren Avusturya’lı yazar Peter Handke’ye verilmiştir.

 

Nobel Komitesi Üyesi Gun-Britt Sunstrom, Handke kararını da gerekçe göstererek istifa etmiştir. Bu karar henüz ödül komisyonu içindeki realist insanları bile tatmin etmemişken katil sevicilerin mükâfatlandırılması açıklamaya muhtaç bir tahrik unsuru olmuştur. Türk İslam medeniyetinin merhamet ve şefkat duygusunun esamesini bile okuyamayacak kadar gaddar ruhlu, vahşi Avrupa medeniyetini ve İsveç Kraliyet Akademisini alçakça tavrından dolayı kınıyoruz. Boşnak kardeşlerimizin yaşadığı soykırımı göz ardı ederek yok sayan KATİL SEVİCİ bu yazar müsveddesine hükümetimiz gerekli tepkiyi vermiştir. Ancak halkımızın bu konu hakkında bilinçlenmesi adına basın açıklaması ihtiyacı duyduk.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (