( (

Nil Karaibrahimgil’den ‘Karantina’ Şarkısı

Gündem 23.03.2020 - 12:38, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Nil Karaibrahimgil’den ‘Karantina’ Şarkısı

Şarkıcı Nil Karaibrahimgil Koronavirüs salgını nedeniyle evden çıkmayan insanlar için bestelediği şarkısını “Şu anki duygularım” notuyla sosyal medyadan paylaştı. yeni tip Koronavirüs’ün Türkiye’de de ortaya çıkmasının ardından önlemler alınmaya devam ediyor. Okulların tatil olmasının ardından birçok etkinlik ise iptal edildi. Yetkililerin virüsün yayılmasını önlemek amacıyla ‘evde kal’ uyarılarına uyan halkın büyük bir bölümü dışarı çıkmıyor. Evden çıkmamayı tercih eden ünlü isimler de sosyal medya hesaplarından yaptıkları canlı yayınlarla takipçilerine konser veriyor. ‘Kanatlarım Var Ruhumda’, ‘Bu Mudur’ ve ‘Bütün Kızlar Toplandık’ şarkılarıyla bilinen Nil Karaibrahimgil ise bestelediği ‘karantina’ şarkısını “Şu anki duygularım” notuyla takipçileriyle paylaştı.   Şarkının sözleri şöyle: Nasıl oldu biz de anlamadık Birden evlerimize kapandık Dünyayı bir virüs mü ne sarmış Öldürürmüş hiç şakası yokmuş Özlüyorum arkadaşlarımı Annemi, babamı özlüyorum Sokaktan geçen yabancılara Omuzumla çarpmayı özlüyorum Nereye kadar bu karantina? Sen biliyor musun Valentina? Çiçekler açıyorlar dışarda Baharın da hiç haberi yokmuş Geçecek, bu günler de geçecek Her şey gibi anısı kalacak Herkesin bir yanı güçlenecek Herkesin bir yanı solacak Yan yana durmayı özlüyorum Size sarılmayı özlüyorum

Şarkıcı Nil Karaibrahimgil Koronavirüs salgını nedeniyle evden çıkmayan insanlar için bestelediği şarkısını “Şu anki duygularım” notuyla sosyal medyadan paylaştı.

yeni tip Koronavirüs’ün Türkiye’de de ortaya çıkmasının ardından önlemler alınmaya devam ediyor. Okulların tatil olmasının ardından birçok etkinlik ise iptal edildi. Yetkililerin virüsün yayılmasını önlemek amacıyla ‘evde kal’ uyarılarına uyan halkın büyük bir bölümü dışarı çıkmıyor.

Evden çıkmamayı tercih eden ünlü isimler de sosyal medya hesaplarından yaptıkları canlı yayınlarla takipçilerine konser veriyor.

‘Kanatlarım Var Ruhumda’, ‘Bu Mudur’ ve ‘Bütün Kızlar Toplandık’ şarkılarıyla bilinen Nil Karaibrahimgil ise bestelediği ‘karantina’ şarkısını “Şu anki duygularım” notuyla takipçileriyle paylaştı.

 

Şarkının sözleri şöyle:

Nasıl oldu biz de anlamadık
Birden evlerimize kapandık
Dünyayı bir virüs mü ne sarmış
Öldürürmüş hiç şakası yokmuş

Özlüyorum arkadaşlarımı
Annemi, babamı özlüyorum
Sokaktan geçen yabancılara
Omuzumla çarpmayı özlüyorum

Nereye kadar bu karantina?
Sen biliyor musun Valentina?
Çiçekler açıyorlar dışarda
Baharın da hiç haberi yokmuş

Geçecek, bu günler de geçecek
Her şey gibi anısı kalacak
Herkesin bir yanı güçlenecek
Herkesin bir yanı solacak

Yan yana durmayı özlüyorum
Size sarılmayı özlüyorum

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (