( (

Müşerref Özden Neden Aday Olduğunu Açıkladı

Siyaset 07.02.2021 - 22:03, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Müşerref Özden Neden Aday Olduğunu Açıkladı

AK Parti Konya İl Başkanlık seçimlerinin 17 Şubat’ta gerçekleşeceği netlik kazanırken bu süreçte aday olan Müşerref Özden adaylığı öncesi ve sonrası üzerine kısa bir açıklamada bulundu.
AK Parti kurulduğu günden beri, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın şahsında bütünleşmiş olduğu bu davada, bu kutlu yürüyüşte biz de yolu yolumuz, davası davamız dedik ve bu yürüyüşe devam ettik.   Konya’ya artık kadın eli değmesi gerektiğine inanıyoruz. Genç ve kadın dinamizmiyle enerjimizi Konya ve ilçelerine yaymak için aday oldum.   Birlik ve beraberlik ortamını tesis ederek aile ve değerler kavramını Konya başta olmak üzere tüm ilçelerine yaymak için geliyoruz. Bu süreci tüm hemşerilerimizle hep beraber başaracak ve güzel şehirimiz Konya’yı daha müreffeh yarınlara taşıyacağız.   İletişimin Güçlenmesini Sağlayacağız   Kongre sonrası sahada, daha çok sokakta halkımızla bütünleşmeyi hedeflemekteyiz. İlçelerimizin, köylerimizin, beldelerimizin sorunlarını çözüme kavuşturmak için daha yoğun çalışacağız.   Merkez ilçelerimizi gezdik. Gündeme gelen bir çok konuyu, soruyu ve tavsiyeleri dinledik. Çevre ilçelerimizin çoğunu dolaşıyoruz. Gidemediklerimiz var. Onlara da gideceğiz. Üyelerimiz ve delegelerimiz artık bir değişim ve gençleşme istiyor. Gittiğimiz yerlerde bunu görebiliyoruz.   Partililerimiz ve vatandaşlarımız yöneticilerin makam odalarında değil, halkla iç içe olması gerektiğini düşünüyor. Bizler il ve ilçelerimizde politikalar ve çözüm odaklı projeler üretmek için geliyoruz.   Bizler küskünleri bir araya getirmek ve geçmiş ilişkilerdeki kopuklukları onarma gayreti içerisindeyiz. Bu çağrımızla bize dönenlerin söyledikleri ve edindiğimiz bilgiler gayet güzel. Siyaseti, AK Parti’nin ortaya koyduğu etik değerler çerçevesinden sürdüreceğiz.   Temiz Siyaset Üzerinden Çalışmalarımızı Yürütmeliyiz   Bu kongrede birçok arkadaşımız bize destek vereceklerini söylediler. Bizler bu desteği arkamıza alarak yolumuzda yürümeye devam ediyoruz.   Başkanlık yarışı kendi aramızda bir mücadele gibi görülebilir. Bizler burada AK Parti bayrağını hizmet yarışı görerek devir almaya adayız. Bizim asıl mücadelemiz dışarısıyla. Memleket mücadelesi ve halkın refahı için temiz siyaset üzerinden çalışmalarımızı yürütmeye devam edeceğiz.   Geçen hafta Konya’da bazı basın kuruluşlarında çıkan asılsız haberlere yer almıştı.  17 Şubatta yapılacak olan Konya İl Başkanlık seçimlerinde AK Parti Genel Başkanı ve  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sanki bir tarafmış gibi sürecin içine çekilmesi ve bu şekilde lanse edilerek haber edilmesi kimseye fayda sağlamaz.  Bir haksızlık hukuksuzluk varsa duruma müdahale edilmesi ve bu durumun önüne geçilmesi gerekiyor.   Delegelerimizin tamamı sorgulayan, irdeleyen, analiz eden, eleştiren ve süreci iyi okuyabilen kişilerden oluşuyor. Fikri hür vicdanı hür şekilde değerlendirmesini yaparak sandığa gidecekler.     17 Şubat günü Konya’da gerçekleştirilecek olan AK Parti İl Kongresinde sonuç ne olursa olsun Konya halkının ve demokrasinin kazanacağına inanıyorum.
AK Parti Konya İl Başkanlık seçimlerinin 17 Şubat’ta gerçekleşeceği netlik kazanırken bu süreçte aday olan Müşerref Özden adaylığı öncesi ve sonrası üzerine kısa bir açıklamada bulundu.

AK Parti kurulduğu günden beri, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın şahsında bütünleşmiş olduğu bu davada, bu kutlu yürüyüşte biz de yolu yolumuz, davası davamız dedik ve bu yürüyüşe devam ettik.

 

Konya’ya artık kadın eli değmesi gerektiğine inanıyoruz. Genç ve kadın dinamizmiyle enerjimizi Konya ve ilçelerine yaymak için aday oldum.

 

Birlik ve beraberlik ortamını tesis ederek aile ve değerler kavramını Konya başta olmak üzere tüm ilçelerine yaymak için geliyoruz. Bu süreci tüm hemşerilerimizle hep beraber başaracak ve güzel şehirimiz Konya’yı daha müreffeh yarınlara taşıyacağız.

 

İletişimin Güçlenmesini Sağlayacağız

 

Kongre sonrası sahada, daha çok sokakta halkımızla bütünleşmeyi hedeflemekteyiz. İlçelerimizin, köylerimizin, beldelerimizin sorunlarını çözüme kavuşturmak için daha yoğun çalışacağız.

 

Merkez ilçelerimizi gezdik. Gündeme gelen bir çok konuyu, soruyu ve tavsiyeleri dinledik. Çevre ilçelerimizin çoğunu dolaşıyoruz. Gidemediklerimiz var. Onlara da gideceğiz. Üyelerimiz ve delegelerimiz artık bir değişim ve gençleşme istiyor. Gittiğimiz yerlerde bunu görebiliyoruz.

 

Partililerimiz ve vatandaşlarımız yöneticilerin makam odalarında değil, halkla iç içe olması gerektiğini düşünüyor. Bizler il ve ilçelerimizde politikalar ve çözüm odaklı projeler üretmek için geliyoruz.

 

Bizler küskünleri bir araya getirmek ve geçmiş ilişkilerdeki kopuklukları onarma gayreti içerisindeyiz. Bu çağrımızla bize dönenlerin söyledikleri ve edindiğimiz bilgiler gayet güzel. Siyaseti, AK Parti’nin ortaya koyduğu etik değerler çerçevesinden sürdüreceğiz.

 

Temiz Siyaset Üzerinden Çalışmalarımızı Yürütmeliyiz

 

Bu kongrede birçok arkadaşımız bize destek vereceklerini söylediler. Bizler bu desteği arkamıza alarak yolumuzda yürümeye devam ediyoruz.

 

Başkanlık yarışı kendi aramızda bir mücadele gibi görülebilir. Bizler burada AK Parti bayrağını hizmet yarışı görerek devir almaya adayız. Bizim asıl mücadelemiz dışarısıyla. Memleket mücadelesi ve halkın refahı için temiz siyaset üzerinden çalışmalarımızı yürütmeye devam edeceğiz.

 

Geçen hafta Konya’da bazı basın kuruluşlarında çıkan asılsız haberlere yer almıştı. 

17 Şubatta yapılacak olan Konya İl Başkanlık seçimlerinde AK Parti Genel Başkanı ve  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sanki bir tarafmış gibi sürecin içine çekilmesi ve bu şekilde lanse edilerek haber edilmesi kimseye fayda sağlamaz. 

Bir haksızlık hukuksuzluk varsa duruma müdahale edilmesi ve bu durumun önüne geçilmesi gerekiyor.

 

Delegelerimizin tamamı sorgulayan, irdeleyen, analiz eden, eleştiren ve süreci iyi okuyabilen kişilerden oluşuyor. Fikri hür vicdanı hür şekilde değerlendirmesini yaparak sandığa gidecekler. 

 

 17 Şubat günü Konya’da gerçekleştirilecek olan AK Parti İl Kongresinde sonuç ne olursa olsun Konya halkının ve demokrasinin kazanacağına inanıyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (