( (

Muazzez Ersoy "Ya İsmim Koyulmayacaktı Ya Koyulduysa Değişmeyecekti!"

Gündem 21.11.2020 - 15:53, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Muazzez Ersoy "Ya İsmim Koyulmayacaktı Ya Koyulduysa Değişmeyecekti!"

Muazzez Ersoy, İnstagram'daki #tbt gününde, Ankara'da isminin verildiği hastaneden isminin kaldırılması ile ilgili kırgınlığını paylaştı.
Ersoy, 2000 yılına ait, isminin yazılı olduğu hastane tabelasının önünde çekilmiş,  açılış gününden 2 fotoğrafı takipçileriyle paylaştı ve duygularını şöyle anlattı:  "Hastanemiz ilk açıldığında 'Muazzez Ersoy Lösemili Çocuklar Hastanesi' olarak açıldı,  bu hastaneyi yapmaktaki amacımız maddi durumu, imkanları elverişli olmayan, kısıtlı olan fakir ailelerin hasta çocuklarının burada bila bedel ücretle tedavi görüp iyileşmesiydi; bu düşünceyle yola çıktık.   EVİMİ HASTANE BAĞIŞLADIM, KONSERLER VERDİM, YARDIMLAR TOPLADIM!   Hastaneye Ankara Or-An'daki dubleks evimi hediye ettim, bağışladım...  Konserler verdim, o dönemki Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel'in yazdığı mektupla  hastanemiz için yardımlar toplamaya çalıştım, ilk başta Enver Abi'ye Enver Ören'e gittim,  o zamanın meblağıyla çok büyük bir hediye yaptı.   İnşallah amacına ulaşmıştır ama, ondan sonra ne hikmetse benim adım  verilen hastanenin ismi değiştirildi, hatta ben orada tamamen hiç yokum...  Ben diye birisi bütün bunları yapmamış gibi...  Bu da insanı tabii üzüyor, incitiyor.  Önemli olan adımın olması değil, adım olmasa da olur, önemli olan imkanları olanakları olmayan ailelerin çocuklarının tedavi görmesi, fakat emek verilmişse ve böyle bir isim oraya baştan koyulmuşsa, bunun değişmemesi gerektiğini düşünüyorum... Ya baştan koyulmayacaktı, ya da koyulduysa değişmeyecekti..." dedi.   
Muazzez Ersoy, İnstagram'daki #tbt gününde, Ankara'da isminin verildiği hastaneden isminin kaldırılması ile ilgili kırgınlığını paylaştı.

Ersoy, 2000 yılına ait, isminin yazılı olduğu hastane tabelasının önünde çekilmiş,  açılış gününden 2 fotoğrafı takipçileriyle paylaştı ve duygularını şöyle anlattı: 

"Hastanemiz ilk açıldığında 'Muazzez Ersoy Lösemili Çocuklar Hastanesi' olarak açıldı, 

bu hastaneyi yapmaktaki amacımız maddi durumu, imkanları elverişli olmayan, kısıtlı olan fakir ailelerin hasta çocuklarının burada bila bedel ücretle tedavi görüp iyileşmesiydi; bu düşünceyle yola çıktık.

 

EVİMİ HASTANE BAĞIŞLADIM, KONSERLER VERDİM, YARDIMLAR TOPLADIM!

 

Hastaneye Ankara Or-An'daki dubleks evimi hediye ettim, bağışladım... 

Konserler verdim, o dönemki Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel'in yazdığı mektupla 

hastanemiz için yardımlar toplamaya çalıştım, ilk başta Enver Abi'ye Enver Ören'e gittim, 

o zamanın meblağıyla çok büyük bir hediye yaptı.  

İnşallah amacına ulaşmıştır ama, ondan sonra ne hikmetse benim adım 

verilen hastanenin ismi değiştirildi, hatta ben orada tamamen hiç yokum... 

Ben diye birisi bütün bunları yapmamış gibi... 

Bu da insanı tabii üzüyor, incitiyor. 

Önemli olan adımın olması değil, adım olmasa da olur, önemli olan imkanları olanakları olmayan ailelerin çocuklarının tedavi görmesi, fakat emek verilmişse ve böyle bir isim oraya baştan koyulmuşsa, bunun değişmemesi gerektiğini düşünüyorum... Ya baştan koyulmayacaktı, ya da koyulduysa değişmeyecekti..." dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (