( (

Minibüs Duraklar Dezenfekte Edildi

Bölge 26.08.2020 - 15:49, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Minibüs Duraklar Dezenfekte Edildi

Covit-19 pandemisinin başlamasıyla birlikte Konya Minibüsçüler Odası tarafından Konya merkezde bulunan minibüs duraklarında dezenfekte uygulamaları devam ediyor. Yapılan Dezenfekten uygulaması durak sayı 16’dır.
Konya genelinde yolcu taşıyan tüm duraklarda dezenfektan yaptıklarını belirten KONEBOS ve Konya Minibüsçüler Odası Başkanı Muharrem Karabacak, “Esnafımız daha sağlıklı ortamlarda çalışması için dezenfekte gerçekleştirdik. Amacımız minibüsçü esnafımızın ve vatandaşlarımızın sağlığını korumaktır.  Minibüs duraklarında aralıklarla yaptığımız dezenfekte işlemiyle, Koronavirüs ile ilgili tedbir ve önleyici eylem planını uygulamaya devam ediyoruz. Bu bağlamda minibüslerimizde dezenfeksiyon işlemleri yapılarak her türlü virüsten vatandaşlarımızı korumaya çalışıyoruz” dedi.   Minibüs duraklarında yapılan dezenfekten uygulamalarına Konya Minibüsçüler Odası Başkanvekili Kenan Yavuz ve genel sekreter Muzaffer Karaokur’da eşlik etti.
Covit-19 pandemisinin başlamasıyla birlikte Konya Minibüsçüler Odası tarafından Konya merkezde bulunan minibüs duraklarında dezenfekte uygulamaları devam ediyor. Yapılan Dezenfekten uygulaması durak sayı 16’dır.

Konya genelinde yolcu taşıyan tüm duraklarda dezenfektan yaptıklarını belirten KONEBOS ve Konya Minibüsçüler Odası Başkanı Muharrem Karabacak, “Esnafımız daha sağlıklı ortamlarda çalışması için dezenfekte gerçekleştirdik. Amacımız minibüsçü esnafımızın ve vatandaşlarımızın sağlığını korumaktır.  Minibüs duraklarında aralıklarla yaptığımız dezenfekte işlemiyle, Koronavirüs ile ilgili tedbir ve önleyici eylem planını uygulamaya devam ediyoruz. Bu bağlamda minibüslerimizde dezenfeksiyon işlemleri yapılarak her türlü virüsten vatandaşlarımızı korumaya çalışıyoruz” dedi.

 

Minibüs duraklarında yapılan dezenfekten uygulamalarına Konya Minibüsçüler Odası Başkanvekili Kenan Yavuz ve genel sekreter Muzaffer Karaokur’da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (