( (

MHP Yunak'dan Kaymakam Akbulut'a Ziyaret

Siyaset 11.02.2020 - 10:51, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

MHP Yunak'dan Kaymakam Akbulut'a Ziyaret

MHP Yunak İlçe Başkanı Bayram Çil kendisine eşlik eden yönetim kurulu üyesi Sebahattin Balkan,Rıfkı Aktepe,Yunak Ülkü Ocağı Başkanı Hasan Yonca ve Ocak Yöneticisi Ersin Algı ile beraber Yunak Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut'u makamında ziyaret etti.
MHP  Yunak İlçe Başkanı Bayram Çil ziyarette yapmış olduğu konuşmada “Milliyetçi Hareket Partisi olarak ilçemizin bütün sorun ve sıkıntıları hakkında elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Seçimden seçime değil her zaman sahada olacağımızı görevi devralırken dile getirmiştik. Yunak  bizim yaşadığımız, ekmeğini yediğimiz ve birçoğumuzun büyüdüğü ömrünü geçirdiği yer. Yunak'ın sıkıntısı, derdi MHP Yunak İlçe Teşkilatı olarak bizim sıkıntımız, bizim derdimizdir.” dedi.   Başkan Çil , son günlerde gerçekleştirdikleri  mahalle ziyaretlerinden ve kendilerine gelen talep ve sorunları da  Kaymakam Akbulut'a aktardı. Kaymakam Akbulut  ise ziyaretlerinden dolayı MHP heyetine teşekkür etti.    Ziyaret Yunak Ülkü Ocağı Başkanı Hasan Yonca'nın Yunak Kaymakamı Mehmet Erdem adına yaptırmış olduğu özel takvimi hediye etmesinin akabinde çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.
MHP Yunak İlçe Başkanı Bayram Çil kendisine eşlik eden yönetim kurulu üyesi Sebahattin Balkan,Rıfkı Aktepe,Yunak Ülkü Ocağı Başkanı Hasan Yonca ve Ocak Yöneticisi Ersin Algı ile beraber Yunak Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut'u makamında ziyaret etti.

MHP  Yunak İlçe Başkanı Bayram Çil ziyarette yapmış olduğu konuşmada “Milliyetçi Hareket Partisi olarak ilçemizin bütün sorun ve sıkıntıları hakkında elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Seçimden seçime değil her zaman sahada olacağımızı görevi devralırken dile getirmiştik. Yunak  bizim yaşadığımız, ekmeğini yediğimiz ve birçoğumuzun büyüdüğü ömrünü geçirdiği yer. Yunak'ın sıkıntısı, derdi MHP Yunak İlçe Teşkilatı olarak bizim sıkıntımız, bizim derdimizdir.” dedi.

 

Başkan Çil , son günlerde gerçekleştirdikleri  mahalle ziyaretlerinden ve kendilerine gelen talep ve sorunları da  Kaymakam Akbulut'a aktardı.


Kaymakam Akbulut  ise ziyaretlerinden dolayı MHP heyetine teşekkür etti. 

 

Ziyaret Yunak Ülkü Ocağı Başkanı Hasan Yonca'nın Yunak Kaymakamı Mehmet Erdem adına yaptırmış olduğu özel takvimi hediye etmesinin akabinde çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (