( (

MHP Konya İl Başkanı Razi Karaaslan’dan Polis Haftası Mesajı

Gündem 09.04.2021 - 13:37, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

MHP Konya İl Başkanı Razi Karaaslan’dan Polis Haftası Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkanı Sayın Remzi Karaarslan Türk Polis Teşkilatı’nın 176’ncı yıldönümünü münasebetiyle bir mesaj yayımladı
             MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaaslan mesajında şu ifadeleri Kullandı…      Polis olmak zordur, gece gündüz devlet için çalışmayı, millet için çırpınmayı gerektirir. Polis olmak; özveri ister, özgüven ister, öz değerlere bağlılık ister, yetmedi mangal gibi yürek ister. Türk polisi milli güvenliğimizi temin amacıyla çok sayıda şehit ve gazi vermiş, onca badirelere göğüs germiştir. Türk Polis Teşkilatı; Suç ve suçluyla mücadelede cesaret nişanesi, Vatana, millete, bayrağa sevgide cevval bir sadakat timsali, Masum ve mağdurları korumada asalet numunesi, Hakk’a riayet, halka hürmet, hakikate dikkat gösteren fedakârlık zirvesi olarak 176 yılı geride bırakmıştır. 10 Nisan 1845’den bugüne kadar, emniyet ve esenliğin bekçisi, asayiş ve toplum huzurunun güvencesi olmayı başaran Türk Polis Teşkilatımızla haklı olarak övünüyor, her zaman kahraman Türk Polisinin yanında olduğumuzu bir kez daha belirtmek isterim. Biz polislerimizin hangi zorluklar altında görevlerini icra ettiklerinin bilincindeyiz. Biz polislerimizin nelere katlanarak, neleri göze alıp, ne tür engel ve engellemeleri aşarak mesleki onurlarını muhafazaya çabaladıklarının da farkındayız. Türk polisi Türk milletinin beka ve güvenliğinin 176 yıllık hizmetkârıdır. Dilerim ki, Türk polisi mahşeri vicdan türbesinin inanmış türbedarı olarak her daim var olur. Şunu unutmayalım ki, asıl polis, asıl hâkim ve savcı insanın kendi vicdanıdır. 15 Temmuz FETÖ darbe teşebbüsü sırasında, teröristlerin havadan bombaladıkları Gölbaşı Polis Özel Harekât Daire Başkanlığı’nda şehit olan 51 kahramanımız başta olmak üzere, Yurt içinde ve yurt dışında terörle mücadele esnasında şehadet şerbetinden içen aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. Türk Polis Teşkilatı’nın 176’ncı yıldönümünü içtenlikle kutluyor, halen görevinin başında bulunan veya emeklilik günlerini yaşayan, hiçbir millet düşmanına baş eğmemiş, onay vermemiş polislerimizi selamlıyor, hepsine aileleriyle birlikte en iyi dileklerimi sunuyorum.
Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkanı Sayın Remzi Karaarslan Türk Polis Teşkilatı’nın 176’ncı yıldönümünü münasebetiyle bir mesaj yayımladı

             MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaaslan mesajında şu ifadeleri Kullandı…

 

   Polis olmak zordur, gece gündüz devlet için çalışmayı, millet için çırpınmayı gerektirir.

Polis olmak; özveri ister, özgüven ister, öz değerlere bağlılık ister, yetmedi mangal gibi yürek ister.

Türk polisi milli güvenliğimizi temin amacıyla çok sayıda şehit ve gazi vermiş, onca badirelere göğüs germiştir.

Türk Polis Teşkilatı; Suç ve suçluyla mücadelede cesaret nişanesi, Vatana, millete, bayrağa sevgide cevval bir sadakat timsali, Masum ve mağdurları korumada asalet numunesi, Hakk’a riayet, halka hürmet, hakikate dikkat gösteren fedakârlık zirvesi olarak 176 yılı geride bırakmıştır.

10 Nisan 1845’den bugüne kadar, emniyet ve esenliğin bekçisi, asayiş ve toplum huzurunun güvencesi olmayı başaran Türk Polis Teşkilatımızla haklı olarak övünüyor, her zaman kahraman Türk Polisinin yanında olduğumuzu bir kez daha belirtmek isterim.

Biz polislerimizin hangi zorluklar altında görevlerini icra ettiklerinin bilincindeyiz. Biz polislerimizin nelere katlanarak, neleri göze alıp, ne tür engel ve engellemeleri aşarak mesleki onurlarını muhafazaya çabaladıklarının da farkındayız.

Türk polisi Türk milletinin beka ve güvenliğinin 176 yıllık hizmetkârıdır. Dilerim ki, Türk polisi mahşeri vicdan türbesinin inanmış türbedarı olarak her daim var olur. Şunu unutmayalım ki, asıl polis, asıl hâkim ve savcı insanın kendi vicdanıdır.

15 Temmuz FETÖ darbe teşebbüsü sırasında, teröristlerin havadan bombaladıkları Gölbaşı Polis Özel Harekât Daire Başkanlığı’nda şehit olan 51 kahramanımız başta olmak üzere, Yurt içinde ve yurt dışında terörle mücadele esnasında şehadet şerbetinden içen aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyorum.

Türk Polis Teşkilatı’nın 176’ncı yıldönümünü içtenlikle kutluyor, halen görevinin başında bulunan veya emeklilik günlerini yaşayan, hiçbir millet düşmanına baş eğmemiş, onay vermemiş polislerimizi selamlıyor, hepsine aileleriyle birlikte en iyi dileklerimi sunuyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (