( (

MHP Konya İl Başkanı Karaaslan'dan 18 Mart Mesajı

Gündem (Haber Merkezi) - | 18.03.2024 - 11:25, Güncelleme: 18.03.2024 - 11:25
 

MHP Konya İl Başkanı Karaaslan'dan 18 Mart Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkanı Remzi Karaaslan 18 Mart Çanakkale Zaferinin yıldönümü dolayısı ile bir mesaj yayımladı.
MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaaslan mesajında şu ifadeleri kullandı; "Çanakkale, dönemin en büyük küresel gücüne karşı, kanı ve canı ile vatan topraklarını mühürleyen Türk milletinin asalet mücadelesidir. Yedi düvele karşı imanıyla düşmana “dur” diyen Malazgirt’te Alpaslan’ın dilinde, Surlarda Ulubatlı’nın elinde; zemini kan kırmızı, ay yıldızı ak bayrağımızı canı pahasına savunan; vatan toprağını terk etmeyen, düşmana “Çanakkale Geçilmez” diyen, tüm dünyaya ders veren şanlı ordumuz en büyük gururumuzdur. Bugünü anlamak için Çanakkale’ye, Çanakkale’yi anlamak için de bugüne bakmamız gerekir. Çanakkale Zaferi; Türk milletini, yurt edindiği Anadolu’dan atmak ve yok etmek üzere yola çıkmış zalimlerin hüsran ve kesin bir yenilgi ile def edilmesinin adıdır. Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ebediyete irtihal eden kahramanlarımızı ve vatanını canından aziz bilen tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum" dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkanı Remzi Karaaslan 18 Mart Çanakkale Zaferinin yıldönümü dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaaslan mesajında şu ifadeleri kullandı;

"Çanakkale, dönemin en büyük küresel gücüne karşı, kanı ve canı ile vatan topraklarını mühürleyen Türk milletinin asalet mücadelesidir. Yedi düvele karşı imanıyla düşmana “dur” diyen Malazgirt’te Alpaslan’ın dilinde, Surlarda Ulubatlı’nın elinde; zemini kan kırmızı, ay yıldızı ak bayrağımızı canı pahasına savunan; vatan toprağını terk etmeyen, düşmana “Çanakkale Geçilmez” diyen, tüm dünyaya ders veren şanlı ordumuz en büyük gururumuzdur. Bugünü anlamak için Çanakkale’ye, Çanakkale’yi anlamak için de bugüne bakmamız gerekir. Çanakkale Zaferi; Türk milletini, yurt edindiği Anadolu’dan atmak ve yok etmek üzere yola çıkmış zalimlerin hüsran ve kesin bir yenilgi ile def edilmesinin adıdır. Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ebediyete irtihal eden kahramanlarımızı ve vatanını canından aziz bilen tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum" dedi.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (