( (

Meclis’ten Elazığ Ve Malatya İçin Yardım Kampanyası

Gündem 29.01.2020 - 13:22, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Meclis’ten Elazığ Ve Malatya İçin Yardım Kampanyası

Meclis Başkanlığı, Elazığ ve Malatya’da meydana gelen deprem nedeniyle milletvekilleri ve Meclis personeli nezdinde yardım kampanyası başlattı.
Yardım kampanyası, TBMM Başkanı Mustafa Şentop’un talimatı, Meclis İdare Amiri Halil Özcan imzasıyla milletvekillerine, TBMM Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nun imzasıyla da tüm personele bir yazıyla duyuruldu.   Yazıda, AFAD Başkanlığı tarafından koordine edilmek üzere Cumhurbaşkanlığı’nın ülke çapında bir kampanya başlattığına işaret edilerek, Halk Bankası nezdinde bir hesap açıldığı bilgisi yer aldı.   Yardımda bulunmak isteyen milletvekilleri ve Meclis personeli, Halkbank TBMM Şubesi’nde açılan hesaba para yatırabilecekler. Halkbank TBMM Şubesi’nde toplanan paralar AFAD’ın belirlemiş olduğu hesaba aktarılacak.
Meclis Başkanlığı, Elazığ ve Malatya’da meydana gelen deprem nedeniyle milletvekilleri ve Meclis personeli nezdinde yardım kampanyası başlattı.

Yardım kampanyası, TBMM Başkanı Mustafa Şentop’un talimatı, Meclis İdare Amiri Halil Özcan imzasıyla milletvekillerine, TBMM Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nun imzasıyla da tüm personele bir yazıyla duyuruldu.

 

Yazıda, AFAD Başkanlığı tarafından koordine edilmek üzere Cumhurbaşkanlığı’nın ülke çapında bir kampanya başlattığına işaret edilerek, Halk Bankası nezdinde bir hesap açıldığı bilgisi yer aldı.

 

Yardımda bulunmak isteyen milletvekilleri ve Meclis personeli, Halkbank TBMM Şubesi’nde açılan hesaba para yatırabilecekler. Halkbank TBMM Şubesi’nde toplanan paralar AFAD’ın belirlemiş olduğu hesaba aktarılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (