( (

Malta’dan Bodrum’a Turizm Köprüsü

Turizm (Özgür Aras) - Özgür Aras | 07.10.2019 - 13:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Malta’dan Bodrum’a Turizm Köprüsü

Akdeniz Turizm Vakfı’nın (MTF) onur üyesi olan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Mediterranean Stars Festivali için gittiği Malta’da kültür ve turizmde karşılıklı işbirliğinin geliştirilmesi, Bodrum Malta direk uçuşların başlatılmasını görüştü.
Malta Turizm Bakanlığı ve Akdeniz Turizm Vakfı (MTF) işbirliğinde organize edilen Mediterranean Stars Festivali; dünyaca ünlü sanatçılar, AB ülkelerinin temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, sanatseverleri ve turizmcileri biraraya getirdi. 4 Ekim 2019 tarihinde görkemli bir açılışla başlayan festival; Akdeniz kimliğini dünyaya tanıtmak ve Akdeniz ülkelerinin turizm-kültür birlikteliğini sağlamak amacıyla geniş katılımla gerçekleştiriliyor. İŞBİRLİĞİ FIRSATLARI VE BODRUM- MALTA DİREKT UÇUŞLARI GÖRÜŞÜLDÜ.. Mediterranean Stars Festivali kapsamında Malta Başbakanı Joseph Muscat’ın davetlisi olarak Malta’ya giden Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Malta ziyaretinin ilk gününde Başbakan Muscat tarafından Castille Sarayı’nda ağırlandı. Ziyarette Akdeniz’in eşsiz güzellikteki iki coğrafyası olan Malta ve Bodrum arasındaki turizm, kültür işbirliğinin yanı sıra, Bodrum ve Malta arasındaki direkt uçuşların başlatılması konusu görüşüldü. ATURJET-FIJET TÜRKİYE’DEN BODRUM’A TANITIM DESTEĞİ.. Festivalin basın destekçileri arasında Dünya Turizm Yazarları ve Gazetecileri Federasyonu da (FIJET) yer alıyor. Başkan Aras’la Malta’da görüşen MTF Yönetim Kurulu Üyesi- ATURJET YK üyesi Barbaros Kon; ATURJET-FIJET Türkiye Yönetimi olarak Bodrum’un tanıtımı konusunda karşılıklı işbirliği çalışmalarının başlatılması için toplantı yapılmasını gündeme aldıklarını, ATURJET Başkanı Delal Atamdede’nin de bu öneriyi memnuniyetle karşıladığını aktardı. BODRUM FESTİVALDE TEMSİL EDİLECEK Akdeniz ülkelerinde turizm çeşitliliği ve sürdürülebilirliği için aktif roller üstlenen Akdeniz Turizm Vakfı (Mediterranean Tourism Foundation-MTF)’nın onur üyesi olan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, dünyaca ünlü sanatçılar, turizmciler, sivil toplum kuruluşları ve sanatseverlerin katıldığı festivalde Akdeniz kimliğini dünyaya duyurmak, bu coğrafyada kültür ve turizm işbirliği olanaklarını artırmak amacıyla düzenlenen etkinliklerde Bodrum’u temsil edeceğini aktardı.  
Akdeniz Turizm Vakfı’nın (MTF) onur üyesi olan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Mediterranean Stars Festivali için gittiği Malta’da kültür ve turizmde karşılıklı işbirliğinin geliştirilmesi, Bodrum Malta direk uçuşların başlatılmasını görüştü.
Malta Turizm Bakanlığı ve Akdeniz Turizm Vakfı (MTF) işbirliğinde organize edilen Mediterranean Stars Festivali; dünyaca ünlü sanatçılar, AB ülkelerinin temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, sanatseverleri ve turizmcileri biraraya getirdi. 4 Ekim 2019 tarihinde görkemli bir açılışla başlayan festival; Akdeniz kimliğini dünyaya tanıtmak ve Akdeniz ülkelerinin turizm-kültür birlikteliğini sağlamak amacıyla geniş katılımla gerçekleştiriliyor.

İŞBİRLİĞİ FIRSATLARI VE BODRUM- MALTA DİREKT UÇUŞLARI GÖRÜŞÜLDÜ..
Mediterranean Stars Festivali kapsamında Malta Başbakanı Joseph Muscat’ın davetlisi olarak Malta’ya giden Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Malta ziyaretinin ilk gününde Başbakan Muscat tarafından Castille Sarayı’nda ağırlandı. Ziyarette Akdeniz’in eşsiz güzellikteki iki coğrafyası olan Malta ve Bodrum arasındaki turizm, kültür işbirliğinin yanı sıra, Bodrum ve Malta arasındaki direkt uçuşların başlatılması konusu görüşüldü.


ATURJET-FIJET TÜRKİYE’DEN BODRUM’A TANITIM DESTEĞİ..
Festivalin basın destekçileri arasında Dünya Turizm Yazarları ve Gazetecileri Federasyonu da (FIJET) yer alıyor. Başkan Aras’la Malta’da görüşen MTF Yönetim Kurulu Üyesi- ATURJET YK üyesi Barbaros Kon; ATURJET-FIJET Türkiye Yönetimi olarak Bodrum’un tanıtımı konusunda karşılıklı işbirliği çalışmalarının başlatılması için toplantı yapılmasını gündeme aldıklarını, ATURJET Başkanı Delal Atamdede’nin de bu öneriyi memnuniyetle karşıladığını aktardı.

BODRUM FESTİVALDE TEMSİL EDİLECEK
Akdeniz ülkelerinde turizm çeşitliliği ve sürdürülebilirliği için aktif roller üstlenen Akdeniz Turizm Vakfı (Mediterranean Tourism Foundation-MTF)’nın onur üyesi olan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, dünyaca ünlü sanatçılar, turizmciler, sivil toplum kuruluşları ve sanatseverlerin katıldığı festivalde Akdeniz kimliğini dünyaya duyurmak, bu coğrafyada kültür ve turizm işbirliği olanaklarını artırmak amacıyla düzenlenen etkinliklerde Bodrum’u temsil edeceğini aktardı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (