( (

Koronavirüs Antalya'da Doğa Yürüyüşlerini Bitirdi

Turizm 22.03.2020 - 13:56, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Koronavirüs Antalya'da Doğa Yürüyüşlerini Bitirdi

Es Es Turizm Sahibi Levent Akgün, 10 nisan'da başlayacakları eko ve doğa yürüyüşü turlarının korona virüsü nedeniyle bu yıl hayal olduğunu söyledi.
 Antalya'da eko ve doğa yürüyüşü turlari Çin'in Wuhan şehrinden dünyayı etkisi altına alan yeni tip korona virüsü engeline takıldı. 2019 yılında Antalya'da 5.300 çoğu İskandinav olmak üzere Avrupalı turisti doğa yürüyüşüne çıkardıklarını belirten Es Es Turizm Seyahat Acentesi Sahibi Levent Akgün, 10 nisan'da başlayacakları eko ve doğa yürüyüşü turlarının korona virüsü nedeniyle bu yıl hayal olduğunu söyledi. TÜRK VE DÜNYA TURIZMI ÖNÜNÜ GÖREMIYOR Levent Akgün,'' Yaklaşık 8 yıldır Antalya'da başta Alman, İngiliz, Hollanda, Belçika, Avusturya, Çekya, Fransa ve İskandinav ülkeleri turistlerini eko ve doğa yürüyüşü yaptırıyorduk. Böyle bir kriz yaşamadık. Doğa yürüyüşü turlarında pansiyon ve apart oteller turizm canlılığı yaşıyordu. Kırsal alanda halkın turistlerle kaynaşmasını sağlıyorduk. Bu sene korona virüsü salgını nedeniyle Türk ve dünya turizmi önünü göremiyor. Bu sene doğa yürüyüşü turlarına ait hiç bir öngörümüz ve planımız yok '' diye konuştu. ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKİN
Es Es Turizm Sahibi Levent Akgün, 10 nisan'da başlayacakları eko ve doğa yürüyüşü turlarının korona virüsü nedeniyle bu yıl hayal olduğunu söyledi.
eko-ve-doga-yuruyusu-t-001.jpg

eko-ve-doga-yuruyusu-t-002.jpg


 Antalya'da eko ve doğa yürüyüşü turlari Çin'in Wuhan şehrinden dünyayı etkisi altına alan yeni tip korona virüsü engeline takıldı. 2019 yılında Antalya'da 5.300 çoğu İskandinav olmak üzere Avrupalı turisti doğa yürüyüşüne çıkardıklarını belirten Es Es Turizm Seyahat Acentesi Sahibi Levent Akgün, 10 nisan'da başlayacakları eko ve doğa yürüyüşü turlarının korona virüsü nedeniyle bu yıl hayal olduğunu söyledi.

eko-ve-doga-yuruyusu-t-003.jpg
eko-ve-doga-yuruyusu-t-004.jpg

TÜRK VE DÜNYA TURIZMI ÖNÜNÜ GÖREMIYOR
Levent Akgün,'' Yaklaşık 8 yıldır Antalya'da başta Alman, İngiliz, Hollanda, Belçika, Avusturya, Çekya, Fransa ve İskandinav ülkeleri turistlerini eko ve doğa yürüyüşü yaptırıyorduk. Böyle bir kriz yaşamadık. Doğa yürüyüşü turlarında pansiyon ve apart oteller turizm canlılığı yaşıyordu. Kırsal alanda halkın turistlerle kaynaşmasını sağlıyorduk. Bu sene korona virüsü salgını nedeniyle Türk ve dünya turizmi önünü göremiyor. Bu sene doğa yürüyüşü turlarına ait hiç bir öngörümüz ve planımız yok '' diye konuştu.
eko-ve-doga-yuruyusu-t-005.jpg
eko-ve-doga-yuruyusu-t-006.jpg

ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKİN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (