( (

Kore Havayollar’ına, Skytrax’dan Dan "5 Yıldızlı Havayolu" Ödülü

Turizm 24.12.2020 - 12:52, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Kore Havayollar’ına, Skytrax’dan Dan "5 Yıldızlı Havayolu" Ödülü

Kore Havayolları Başkanı Keehong WOO; "Dünyanın en tanınmış müşteri hizmetleri deneyimi ve havayolu derecelendirme kuruluşu olan Skytrax'tan 5 Yıldızlı Sertifika almaktan heyecan duyuyoruz.
Kore Havayolları, dünyanın en prestijli hava taşımacılığı derecelendirme kuruluşlarından biri olan SkyTrax tarafından 5 yıldızlı bir havayolu şirketi olarak tanımlanmıştır. Merkezi Londra'da bulunan Skytrax, 1999 yılından bu yana küresel havayollarının hizmet kalitesini değerlendirmekte ve ödüllendirmektedir. 5 yıldız derecelendirmesi, havacılık hizmetinde dünyanın en iyi kalitesini onaylamaktadır. Skytrax denetçileri, üç hafta boyunca gizli müşteri olarak Kore Havayolları uçuşlarında seyahat ettiler. Diğerlerinin yanı sıra check-in kontuarları, salonlar, koltuklar, uçak içi yemekler, uçak içi eğlence, kabin ekibi hizmetleri ve uçak içi hizmet öğeleri dahil olmak üzere tüm alanlarda müşteri hizmetlerinin kalitesini değerlendirdiler Bu saygın derecelendirme, Kore Havayolları’nın mükemmel hizmet kalitesini yansıtmaktadır. Havayolunun hizmet alanındaki rekabet edilebilirliği, çalışanlar için eğitim programlarına, birinci sınıf Kosmo Suites 2.0 gibi rahat koltuklara ve çeşitli içerikler sunan uçak içi eğlence sistemine dayanmaktadır. Havayolu ayrıca, müşteri rahatlığını artırmak için bagaj yükleme bildirim sistemi gibi yeni hizmetler sağlamaya devam ederken, uçuş sırasında mevsimlik malzemeleri kullanan menüler sunmakta olup seçkin şarap listeleri de Kore Havayolları Başkanı Keehong WOO; "Dünyanın en tanınmış müşteri hizmetleri deneyimi ve havayolu derecelendirme kuruluşu olan Skytrax'tan 5 Yıldızlı Sertifika almaktan heyecan duyuyoruz. Bu zorlu dönemde olumlu ve anlamlı bir haber ve bu başarıyı mümkün kılan tüm Kore Havayolları çalışanlarımızla içtenlikle gurur duyuyorum” dedi ve şöyle devam etti: “Müşterilerimizin uçuş tecrübelerini iyileştirmek ve güvenli ve temiz ucular sağlayabilmek için uçaklarımızı ve ekipmanlarımızı geliştirmeye devam ediyoruz. Kore Havayolları yeni, COVID sonrası döneme hazırdır.”  
Kore Havayolları Başkanı Keehong WOO; "Dünyanın en tanınmış müşteri hizmetleri deneyimi ve havayolu derecelendirme kuruluşu olan Skytrax'tan 5 Yıldızlı Sertifika almaktan heyecan duyuyoruz.
Kore Havayolları, dünyanın en prestijli hava taşımacılığı derecelendirme kuruluşlarından biri olan SkyTrax tarafından 5 yıldızlı bir havayolu şirketi olarak tanımlanmıştır. Merkezi Londra'da bulunan Skytrax, 1999 yılından bu yana küresel havayollarının hizmet kalitesini değerlendirmekte ve ödüllendirmektedir. 5 yıldız derecelendirmesi, havacılık hizmetinde dünyanın en iyi kalitesini onaylamaktadır.

Skytrax denetçileri, üç hafta boyunca gizli müşteri olarak Kore Havayolları uçuşlarında seyahat ettiler. Diğerlerinin yanı sıra check-in kontuarları, salonlar, koltuklar, uçak içi yemekler, uçak içi eğlence, kabin ekibi hizmetleri ve uçak içi hizmet öğeleri dahil olmak üzere tüm alanlarda müşteri hizmetlerinin kalitesini değerlendirdiler

Bu saygın derecelendirme, Kore Havayolları’nın mükemmel hizmet kalitesini yansıtmaktadır. Havayolunun hizmet alanındaki rekabet edilebilirliği, çalışanlar için eğitim programlarına, birinci sınıf Kosmo Suites 2.0 gibi rahat koltuklara ve çeşitli içerikler sunan uçak içi eğlence sistemine dayanmaktadır. Havayolu ayrıca, müşteri rahatlığını artırmak için bagaj yükleme bildirim sistemi gibi yeni hizmetler sağlamaya devam ederken, uçuş sırasında mevsimlik malzemeleri kullanan menüler sunmakta olup seçkin şarap listeleri de

kore-havayollari-001.jpegKore Havayolları Başkanı Keehong WOO; "Dünyanın en tanınmış müşteri hizmetleri deneyimi ve havayolu derecelendirme kuruluşu olan Skytrax'tan 5 Yıldızlı Sertifika almaktan heyecan duyuyoruz. Bu zorlu dönemde olumlu ve anlamlı bir haber ve bu başarıyı mümkün kılan tüm Kore Havayolları çalışanlarımızla içtenlikle gurur duyuyorum” dedi ve şöyle devam etti: “Müşterilerimizin uçuş tecrübelerini iyileştirmek ve güvenli ve temiz ucular sağlayabilmek için uçaklarımızı ve ekipmanlarımızı geliştirmeye devam ediyoruz. Kore Havayolları yeni, COVID sonrası döneme hazırdır.”

kore-havayollari-002.jpeg

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (